Karamgurme Fissler hariç öneride bulunabilecek var mı fissler aşırı pahalı o kadar para verince herşeyi hazırlayıp kendini temizlemesini beklerim bir tencereden😀daha makul güzel emniyetli önerilere açığım
Semaaa39 Karamgurme fissler tabikide. Annemin düdüklüsü ptlamıştı. Evin batması etrafın zarar görmesi +korkusuda cabası. Bunları gözönünde bulundurunca tabikide fissler
unemere Karamgurme benim ki Karaca’nındı çokkk kötü ilk kullanımda bozuldu yıllarca damlata damlata kullandım şimdi damlamıyorda kullansam patlayacak. Eğer sadece bakliyat için kullanacaksanız tencereyle idare edebilirsiniz. Ben sabah ıslatıyorum ertesi gün akşam tencerede yapıyorum oluyor 🙈😊
blackpink Karamgurme mallesef fissler tefal veya tefalde çok ucuz değil ama hayatı büyük kolaylaştırıyor
Karamgurme Semaaa39 çok aşırı pahalı bence birde düdüklü bana 40 yılın başı anca lazım oluyor eti düdüklü de sevmem mesela sote yaparım hep düdüklü de pişen et haşlanmış gibi geliyor bana sadece bakliyat pişirirken zorlanıyorum genelde onun için istiyorum
Semaaa39 Karamgurme anladım, ama dediğim gibi fissler hariç hangi markayı alırsanız alın patlama riskini göz önğnde bulundurun. Çok nadir kullancaksanızda almayın en mantıklısı
Ebru-shn77 Ben emsan kullanıyorum 4+6 litre şeklinde set olarak geçiyor bir cam kapak bir düdüklü kapağı gönderiyorlar evleneli 3 yıl oldu hiç bir sıkıntı yaşamadım korku da yaşamadım gönül rahatlığıyla tavsiye ederim fiyatı da uygun
Karamgurme Ebru-shn77 emsanin da fiyatı ekstra uygun geldi acaba birşey mi var diye düşündüm ister istemez
PPrensannesiiii Benim schafer vardı hiç memnun kalmadım patlama tehlikesi geçirdim paraya kıydım fissler aldım memnunum