gamze28y En önemlisi oto koltuğu önce bebegınızın can güvenliği derim. Benim bebeğim bir yaşında sık sık gideriz il dışına battanıye bez ıslak mendil yedek kıyafet mama alıyosa sıcak su mama biberon emzik bir de oyuncak o aylarda genelde yolda çoğunlukta uyuyordu oğlum
mobesebesir nml çıkış saatini uyku saatine denk getirin arabanın verdiği sersemlikle 1 saat uyuyorsa 2 saate çıkar. Yanınıza da çantaya Bi takım yedek kıyafet bez ıslak mendil alın. Ben biraz kalın giydirmisim araba sıcak olunca terledi kalın giydirmeyin. Uyuyunca üzerine atmak için ince Bi battaniye alın. Molalar da dikkat edin üşümesin emen bi bebekse bol bol emişerek gidersiniz oğlum 6 aylıkti emmesi baya kolaylık sagladi
elifkovski eraysen instagram da görmüş yaparız dedi dedim saçmalama oto koltuğu varken 😀 öyle gitmesi tabiki mümkün değil ama koltuktada bazen çok sıkılıyor durmak istemiyor ağlıyor kucak istiyor o zaman napicam bilmiyorum
eraysen elifkovski İzmir’den Ankara’ya 8 saat git 8 saat gel ve hepsi 24 saat içerisinde oldu sıkıldığı an ilgisini dağıttık arada yemek için durduk veya baktık olmuyor küçük bir mola verdik Allah korusun ama çok tehlikeli bir video var internette belki görmüşsünüzdür 50 km hızla giden bir arabada kucaktaki 10 kg bir çocuğun çarpma anında kilosu 200 kg gibi hissedilir sağlamda tutulsa eğer kemeri takılı değilse savrulma kaçınılmazdır
elifkovski eraysen benim kız herseyden çok çabuk sıkılıyor sürekli mola da veremeyiz yanına oyuncaklarimi alacağım ama nasıl olacak bilmiyorum . Videoyu görmedim Allah esirgesin düşüncesi bile korkunç. 😐
Dfncgdm2022 eraysen cezaı ıslem yok canım ben sürekli yolculuk yapıyorum kac kere denetıme demk geldık kızım ılk baslarda pusette duruyordu ama sonrasında hep kucagımda gıttı 😊
Okuyanbiranne nml en güzel ay bence çıkmak için büyüdükçe daha da zorlaşıyor. Bol bol oyuncak alın. Flaşha bebek müzkleri indirin onur Erol’un balta balta, ceviz adam,anne parmak… Karşısında canlandırabileceğiniz şarkılar…
Okuyanbiranne eraysen oto koltuğu yoksa cezai işlem uygulanmıyor. Ama önde oturuyorsa anne ile uygulanır
eraysen Okuyanbiranne 2918 sayılı trafik kanununa göre 150 cm den kısa ve 36 kg dan az olan çocukların oto koltuğu ile seyahat etmesi zorunludur fakat bazı polisler cezai işlem uygulamıyor ama uygulayanlarda var denk gelmemiş olabilirsiniz
eraysen elifkovski benim oğlum da ilk başta aynıydı oturmak istemiyordu ama zamanla kararlılığımızı görünce artık alıştı kazalar maalesef çok kötü Allah kimseye göstermesin ama bi anlık dalgınlık ile ne olacağı belli olmuyor siz çok dikkatli olsanız bile karşınızdakinin ne yapacağı trafikte kimlerle karşılaşılacağı belli değil
Kelebek123456 Bende aynı durumda Benimkide 4.5 aylık nasıl geçecek o yol bilmiyorum bende. Benimde aklıma uyku damlası geldı doktora soracağım bu hafta uygun verirse uyku damlası kullanacağım
Okuyanbiranne eraysen evet uygulanmıyor işte. Yasa da var ama işleyişte ceza yazmalar herkesin maddi gücü olmadığı için.
elifkovski eraysen çok haklısınız. Allah evlatlarimizi bize bağışlasın, yorumunuz için teşekkür ederim 🫠💕
eraysen Okuyanbiranne biz İzmir’in ilçesinde oturuyoruz çok sık İzmir merkeze ilçe içi ilçeler arası sürekli geziyoruz bize kaç kere sordular ve baktılar arabada bebek sesini duyunca arabada bebek olduğunu fark ettiklerinde soruyorlar
Okuyanbiranne eraysen evet canım yakınım emniyet müdürü ben çok bebekken o bize öyle söylemişti. Yasada var ama uygulama istemeyiz önde oturuyorsa direkt ceza yazılır diye. Bende uzun süre pusetle gezdirdim şimdiden sonra oto koltuğu alacağım
birinsan14 Cezası önemli değil çocuğun canı söz konusuyken riske bile atılmaz. Ben 2 aylıkken 10 saat yolculuk yaptım çok mola verdik emzirme dışında çok nadir kucağıma aldım emzik almıyordu o zaman çok zordu ama kızmın canından kıymetli değil. Bol oyuncak ek gıda alsa bol atıştırmalık derdim küçük daha. Bluetooth hoparlör eline verince mutlu oluyorlar sanki oyuncak gibi oluyor. Güneşiğe dikkat edin güneş vurunca hiç durmaz. Yedek kıyafet battaniye bez ıslak mendil zaten yazmış herkes. Ve molalarda gerçekten dikkat edin ince de olsa terliyorlar anlık soğuk alabilir