Baharetto Arkadaşlar merhaba, Kızım 22 aylık, gün içindede emzikle dolaşıyor. Nasıl bıraktırmalıyım tecrübeli anneler bi akıl verseniz😔
muhammedinannesise Baharetto ben tam 2 yaş aşısında bırktım aynn dediğiniz gbiydi ve aşırı iştahını kesiyordu hep hastaydı aşı yaptığımız gün doktorumuz emziği yan bastırın alt ve üst damak kısmında kesik at makasla dedi emzik damağa değince emeyip bırkıyor dedi tbi ben bi cesaret ewe geldim aldım kestim ztn aşı oldu anam ağlayacakken iki ağlasın dedim😃ve kestşm uyku saatiydi aldım verdim emdi çukardı baktı anne öğğğ olmuş dedi aaa evet bu artık olmaz annecim kardeşlere verelim dedim tm anne dedi bırktı bi iki emdi baktı olmuyor uyudu sonra uyandı istedi verdim olmadığını gördü baba sna emzik alsın anne tm mı dedi tm dedim. 😃diyiş o diyiş bi hafta fln cümleyi tekrarladı ama sonuç ben kazandım hiç zorlanmadık şükür
Baharetto muhammedinannesise ay maşallah ya. Darısı başıma inşallah🙏 ama bizde şöyle bir sorun var zaten memeyi kemiriyo o yüzden yeni meme bile hemen yırtılıyo. Bazen ben farketmiyorum ama o şekilde bile emiyor bizimki😃 çizikten kastınız delinmesi dimi? Yoksa komple başını mı kessem?
muhammedinannesise Baharetto aşkm şöyle tam damağa gelecek kısmı üçgen gibi kes tm.delme ve ya.kesmr öyle emer ztn ücgen şekli verdiğinde her emdiğinde damağına değip acıtack
Baharetto muhammedinannesise ayyy anladım yarın deniycem sonuçları yazarım🥰🥰. Çok teşekkür ederim ya, eksik olma❤️
Baharetto muhammedinannesise dediğiniz şekilde kestim farketmedi bile emmeye devam etti🤣 akşamına köpeğe verdim doğum yapmış yavrusu ağlıyormuş dedim🥹 2 saat ağladı dayanamadım verdim ertesi günde gidip yeni 2 emzik aldım😂 biraz daha böyle devam edicez galiba biz
muhammedinannesise Baharetto 😅😅hahahaha alemsiniz ağlamasına glba dayanamıyorsnz ağlayacak tbi ki çnkü güvendiği şey ağladığında emdiği canı yandığında emdiği ne blym her türlü tek susturucusu o olduğu için bi anda aaaa gitti dşyip durmaz. 😅nasıl memede inat edip bırktıysak bu da öyle olcak ama tabi annesi sensin canm çocupun için en uygun zamanı sen belirlersn