maviboncuk1310 Hanımlar merhabalar beş buçuk aylık kızıma yürüteç almayı düşünüyorum en azından bir saat felan içinde durursa yemeğe felan bakabilirim acaba siz kaç aylıkken kullanmaya başladınız ?
ppzeynep maviboncuk1310 6 aylıkken başladık ama önemli olan ayı değil, bebeğinizin sırtını düz tutabiliyor olması.
tazeanne98 maviboncuk1310 ana kucağında durmuyor mu zıp zıp ayaklarını hareket ettirir mesela yürüteç yay bacağa sebep olabilir bacakları ayrık oluyor ya
tazeanne98 maviboncuk1310 yani ben pek yürüteç kullanma taraftarı değilim ama bilmiyorum ana kucağında durur mu benim bebeğim daha 1 aylık 😂😂
Nobodyyy111 maviboncuk1310 1 saat çok fazla bir süre 5 aylık bebek için. Tek seferde değil de gün içine 10-15 dakikalık aralara bölebilirsiniz.
maviboncuk1310 Nobodyyy111 bir saat çok olabilir evet haklısınız zaten sevicek mi sevmeyeck mi onuda bilmiyorum
bal203 tazeanne98 bende siz gibi düşünüyordum onu yapmam bunu yapmicam 3 bucuk ayda valla her dedigimi yuttum hepsinde yaptim durmayinca caresiz kaliyor insan 😅
churchil maviboncuk1310 ben 6.5 aylıkken koydum ilk kez. Genel olarak işim varsa mama sandalyesine koyuyorum yemek yapacağım zaman. Onun dışında günde en fazla 10 15 dakika yürüteçte duruyo onda da kahve vs bişeyler yiyip içeceksem koyuyorum.
tazeanne98 bal203 orası öyle ama bacakları eğrilmesin isterim şimdiden düşünüyorum bilmiyorum benimki daha bir aylık ama top havuzu falan aldım oturturum diye