GoktugUras_mom churchil ikinizde kan grubunu taşımıyor yoğun bakımda yattı 17 gün karıştırırlar mı dedi Çok gerdi beni, tartıştık biraz ne saçmalıyosun sen felan dedim Sinirlerimi bozdu akşam akşam
churchil GoktugUras_mom ay yok artık. Sizin gruplarınızda 4 ihtimal var zaten illa a ya da 0 olmak zorunda değil a b ab 0 olabilir
bebikveben GoktugUras_mom bu kadar her şeye evham yapmayın. Bebeğiniz de etkilenir. Mutlu anne mutlu bebek🤓
GoktugUras_mom bebikveben öyle bi ansızın dediki karıştı mı çocuklar acaba diye Bir an dondum kaldım bildiğim herşeyi de unuttu bişe diyemedim Sadece ne saçmalıyorsun sen felan diyip kapattım
churchil GoktugUras_mom haklısınız tabii anne yüreği 🥺 eskiden çok oluyomuş öyle karışma olayları şimdi sistem daha iyi artık bebeklere çipli bileklik takılıyo kayıtlar vs daha sağlam.
sifirekran_bolkitap Benim doğum yaptığım hastanede eşim ve ben 0 kan grubu olmamıza rağmen çocuğumun kan grubunu A olduğunu iddia etmişti. Eşimle ben olamaz imkansız deyince tekrarlarılar. Hayır bu kuralı bilmiyor olsak yanlış öğrenecektik.
GoktugUras_mom vildanzeynep evet öyleymiş arkadaşlar aydınlattı beni Çok teşekkür ederim vallahi bu gece uyuyamazdım yoksa
oylesinebiri_ GoktugUras_mom aynı bizsiniz siz eşim B+ ben A+ kızım da AB+ kan grubu bunu biyoloji dersin de biliyor olmanız lazım ne hikmetse en sevdiğim konuydu bu da 😂
The_paues GoktugUras_mom kan uyuşmazlığınız yok siz negatif eşinizin pozitif olsaydı olurdu .çocuğunuz karışmamış %25 ihtimalle 0 olmuş ☺️
Umutdamla20 GoktugUras_mom anne negatif baba pozitif olursa kan uyusmazlıgı oluyor mesela bızde esim A+ ben A- oglum B+ kızım A- Oglum degısık cıktı😅
The_paues Umutdamla20 eşiniz ve siz a grubu iseniz oğlunuzun b grubu olma ihtimali yok diye biliyorum ben fen bilgilerime dayanarak.üçünüzden birinin kan grubunu yanlış biliyor olabilirsiniz😀
Umutdamla20 The_paues doğumdan sonra tekrar üçümüze de kan tahlili yapıldı %1 bile olsa ihtimali varmış