GoktugUras_mom Merhabalar Uzatmadan direk sorumu sormak istiyorum Benim kan grubum b+ , eşimin a+ , 2 yaşındaki oğlumun 0+ Babamların kan grubuda 0+ Kan uyuşmazlığı oluyor mu bizde
sifirekran_bolkitap GoktugUras_mom kan gruplarında çaprazlama vardır sizin kan gruplarınız A0 ve B0 mş aslında sıfırı çekinik olarak taşımışsınız sizin çocuklarınızda 4 kan grubu da olabilir A0 B0 00 AB
oylesinebiri_ GoktugUras_mom aynı bizsiniz siz eşim B+ ben A+ kızım da AB+ kan grubu bunu biyoloji dersin de biliyor olmanız lazım ne hikmetse en sevdiğim konuydu bu da 😂
GoktugUras_mom churchil neden bizden farklı acaba kan grubu yaa şimdi arkadaşımla konuştuk da içime kurt düşürdü
bebikveben GoktugUras_mom olabilecek bir şey bu. Biyoloji derslerinde anlatılırdı. Siz B0 , eşiniz de A0. Doğan çocuklarınız AB, A0 ( yani A grubu), B0 (B grubu) ya da 00 (yani 0 grubu) olma ihtimali var. Sizinki de 0 olmuş Ordan
GoktugUras_mom churchil ikinizde kan grubunu taşımıyor yoğun bakımda yattı 17 gün karıştırırlar mı dedi Çok gerdi beni, tartıştık biraz ne saçmalıyosun sen felan dedim Sinirlerimi bozdu akşam akşam
churchil GoktugUras_mom ay yok artık. Sizin gruplarınızda 4 ihtimal var zaten illa a ya da 0 olmak zorunda değil a b ab 0 olabilir
bebikveben GoktugUras_mom bu kadar her şeye evham yapmayın. Bebeğiniz de etkilenir. Mutlu anne mutlu bebek🤓
GoktugUras_mom bebikveben öyle bi ansızın dediki karıştı mı çocuklar acaba diye Bir an dondum kaldım bildiğim herşeyi de unuttu bişe diyemedim Sadece ne saçmalıyorsun sen felan diyip kapattım
churchil GoktugUras_mom haklısınız tabii anne yüreği 🥺 eskiden çok oluyomuş öyle karışma olayları şimdi sistem daha iyi artık bebeklere çipli bileklik takılıyo kayıtlar vs daha sağlam.
sifirekran_bolkitap Benim doğum yaptığım hastanede eşim ve ben 0 kan grubu olmamıza rağmen çocuğumun kan grubunu A olduğunu iddia etmişti. Eşimle ben olamaz imkansız deyince tekrarlarılar. Hayır bu kuralı bilmiyor olsak yanlış öğrenecektik.
GoktugUras_mom vildanzeynep evet öyleymiş arkadaşlar aydınlattı beni Çok teşekkür ederim vallahi bu gece uyuyamazdım yoksa