birprensesanesi [] merhaba sevgili anneler yarın kan damlası başlıycağız fakat doktorum 10 damla sabah akşam vermemi söyledi doktorumuz burda 0.5ml 1.0 ml 1.5 ml yazıyor hangisine göre vermeliyim acaba bilen yardımcı olursa çok sevinirim🌸
EbruBoluKaya İçindeki kağıtta yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam 1 ml E denk geliyordu ama sabah akşam mı dedi emin misiniz? Bizde kullanıyoruz 4,5 aylığız kilo başına 1 damla 7 damla kullanıyoruz
ejdermeyvelilahmacun birprensesanesi benim bildiğim demir ilacı sabah aç karna verilir ama doktorunuz dediyse bilemem
EbruBoluKaya birprensesanesi evet aç karnına sabah veriyorum ben sonrasında da hemen emzirmemeye çalışıyorum. Doktorumuz kilo başına 1 damla olarak ayarladı ilk defa sabah akşam duydum o yüzden şaşırdım doktorunuz dediyse vardır bir bildiği. Bebeğiniz ne kadarlık kaç kilo bunlarda önemli tabi ama bence içiniz rahat etsin doktora bir danışın sonra hatalı birşey olmasın
birprensesanesi ejdermeyvelilahmacun emzirdikten sonra ver dedi kafam karıştı şuan eczacıya mı sorsam
ejdermeyvelilahmacun birprensesanesi emzirdikten sonra mı ver dedi 🙄 d vitamini tok verilir ama demir ilacı aç karna verilir bence ya