Gunesaryamom Kızlar 11 aylık bebeğim var ve bugün sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim çok yeni tabi knce dualarınızı bekliyorum bu süreç zor ama güzel geçecek eminim rabbim isteyen herkese versin inşallah benim gibi olan anneler dertleşelim 😊😊
Nickibosver Gunesaryamom ben de 12 aylıkken öğrendim 3 aylık gebeyim. Uykularım kaçtı adetim gecikince. Bu sürece alışmak zor oldu ama alıştım gibi . İnşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız 🥰
Gunesaryamom Nickibosver henüz k.dogum doktoruna gitmedim yarın kan vereceğim ona göre ama korktuğum şey aslında dikislerim ve doğum süreci 1. Sinde çok sıkıntı çekmiştim 🤐
Betul-doruk0 Ben de 12 aylıkken hamile kaldım şuan oğlum 16.5 aylık 4.5 aylık hamileyim ve ilk gebeliğim tüp bebek yoluyla😊
Tosbikkkk Gunesaryamom aaa prezervatif ilişkinin başında takılı miydi normalde imkansız gibi bişey kuzum Yada yumurtlama dönemine denk gelmiş olabilir bilemedim Bende öyle. Korunuyorm ondan detayli sordum
Gunesaryamom Tosbikkkk yumurtlamaya denk geldi sanirim canım bende anlamadım bilinçli yapılan birşey değildi güzel önlem almak gerekiyormuş onu anladım ama iş işten geçti