_alyaninannesi_ yanaklibebek Hayır alerjisi yok, bazı şeylerden şüphelendiğim için görürdüm doktor alerji için çok erken dedi
elif494_ _alyaninannesi_ kabız olduğu günlerde huzursuzmuydu bizdede kaka yapmama problemi varda ama benimki huzursuzlandiği için şurup veriyorum
erenimm00 _alyaninannesi_ bende kan ilacına yeni başladım bende de sizin söylediğiniz durumların aynısı oldu tek fark bebeğim 2 gün yapmamıştı sadece kan ilacını değiştirdim düzeldi
arasardaannesi _alyaninannesi_ kan ılacı kabızda yapıo dıolar ama vucudu alısınca kabız yapmayabılır bnm ıkı cocugumdada kabızlık yapmadı vegaferon kan ılacı
2023annesi _alyaninannesi_ benim bebeğimde 6 aylık gecen hafta başladı yeşil kaka yapmaya saglık ocagına sordum normal dediler kanlı olmadıgı sürece bende bayramdan sonra kan ilacını değiştireceğim çünkü aşırı kötü kokulu yeşil siyah karışımı 🙄 ama kabızlık yaşamadık
_alyaninannesi_ elif494_ Huysuz ama hem diş çıkarıyor hem gazlı bebek hem kabız oldu hem 4. Ay aşısı+rota virüs aşısı oldu yani hepsi üst üste geldi bilemiyorum hangisinden dolayı böyle
Bebegimm1 _alyaninannesi_ yeşil kaka normal kabız demişsiniz belki ondan olabilir kötü koku eğer sürekli olursa doktora gösterin kaka testi yapar
erenimm00 _alyaninannesi_ ilk kullandığım sağlık ocağınındı sadece 2 gün kullandım sonrasında oceana geçtim
arasardaannesi _alyaninannesi_ yeşil tonları olur hmn korkmayın bosa bı doktorada danısırsınız bebekte bı rahatsızlık görürsenız
_alyaninannesi_ arasardaannesi erenimm00 ferrum kullandığım kan ilacı özel kullandım hep sağlık ocağının verdiği hiçbir şeyi kullanmadım hep doktorumuza özel yazdırdık 🤷🏻♀️
arasardaannesi _alyaninannesi_ bnm kardesımın doktoruna sormuslar sidefer kan ılacını kullanıoz dıe doktorda bn vegaferonu önerıorum daha etkılı demıs kan yapmada🤷🌺
_alyaninannesi_ arasardaannesi gözlemleyeceğim devam ederse doktora sorup değiştiririm teşekkür ederim
sessi _alyaninannesi_ dün bizde aynı sorunu yaşadık arada yeşil yapar oğlum doktor mukuslu olsun yeşil olsun sorun yok der hep yeşil gazdan dolayı oluyor dedi hatta gaz damlası kullanmamı önerdi 2-3 gün
_alyaninannesi_ sessi 4 aydır ilk defa karşılaştım aşırı şaşırdım yani gündemde o kadar boş şeyler var ki önemli mevzularla meşgul etmek istemem formu hep eski sorulara bakarım ama ikna olamıyorum