eymeninannesi270_ ilkyazt benim de bebeğim 2 aylık oldu çok şükür bende çok sıkıntı çektim sürekli memede olmak istiyordu gün boyu mememde kaldığını biliyorum sütüm yetmiyordu o ayrı konu doymuyordu emzik hiç vermedim kabul da etmedi hala da emmiyo emzik sonradan düzene giriyo bebekler biz anneleri istiyo bu çok güzel bir duygu onlar için yeni bir dünya ve bu dünyaya alışmaları.icin annesini istiyo bırak sürekli kucağında kalsın gerekirse hiç yatırma kucağında uyusun bı sure sonra alışıyor zaten yatağında uyumaya da karnı doyunca senden ayrılmaya da
ozley ilkyazt yenidoğan annesini ister ama bence doğru yapıyorsunuz. Bütün gün memede duramaz. Sonradan sürekli memede uyumak ister. Kendiniz dinlenmezseniz bebeğinize bakamazsınız. Enerjiniz kalmaz. Şimdiki aklım olsa daha hastanede verirdim emzik😂 eve gelince verdim ama tutmadı. Uykuya geçişte büyük kolaylık bence emzik.
nml Bence iyi yapmışsınız.Ben doğduğu gibi verdim şu an 4 aylık uykuya geçişlerde yardımcı oluyor.Kardeşimin çocuğu emzik hiç tutmamıştı ve iannaılmaz zorluk yaşadı.Ben verilmesi taraftarıyım açıkçası.
Dogacelik ilkyazt iki cocuguma da hemen verdim bir zararini gormedim. Daha gec verenlerin cogunda emzik reddi oluyor. Sadece uykusu gelince vermeye devam ettiginiz surece hicbir sorun olmaz
Metesmom ilkyazt Bu konuda fikirler farklılık gösterebilir ama ben bu yaklaşımı yanlış bulmuyorum. Doyduğuna emin olduktan sonra uykuya geçerken ben de emzik verdim.
merve_betul ilkyazt aslında emzik çok faydalı versen seni de rahatlatır daha uzun uyur ben ilk bebegime rahat verdim rahat bıraktı kendi 1 yaşında falan ama şimdi 2 aylık bebeğim var tutmuyo emerek uyuyi salliyoeum artık ayağımda bende emziğe alıştırmaya çalışıyorum help mee
uykucukedi ilkyazt ya emzik kullanması güzel ama ilk ay bence tercih etmeyin memeyi istememe gibi durumu olabilir bir de ilk 3 ay bebek anne ile temas halinde olmais güzel ama emzik kullanması güzel sonradan size çok yardımcı olacak
merve_betul uykucukedi bende öyle alışacak inşallah dedimki bende merveysem sana bu emziği alistircam 😄
naynini ilkyazt ben de o şekilde yapıyordum, hemşire ay emzik çenesini yorar verme annesi, seni emsin dedi ve öyle yaptım. Ama emzik kurtarıcı benim için. Sonra emzik tutsun diye taklalar attım, uykuya geçerken kullanıyor, sonra yok 😊 şu an 13 aylık