girlsmom8 girlsmom8 girlsmom8 beni masraftan en çok kurtaran derin dondurucum oldu iyiki almışım masrafın çoğu zaten mutfak çok çok işime yarıyor yazın ucuz olan malzemelerin köyden gelen herşeyi attım içine
albayra bussyy1710 evin ihtiyacından hariç benim ve bebeğimin kişisel harcamaları 5 bin tutuyor her ay böyle oluyor 😂
Noname21 bussyy1710 benim kötü alışkanlıklarım var kızıma alışveriş yapıyorum Kişisel bakım birşey almam azdır ama kızıma beğendiğim şeyleri alırım birde online market alışverişi aylık bir asgari ücret rahat gidiyordur
birinsan14 bussyy1710 ben devamlı çocuğa harcıyorum eve harcıyorum ama bunu bilinçli yapmıyorum geçen ay kwrtlsr 10000 geçti bu ay dedim kendime de alayım tek parça almışım o da 500 lira 😂 fedakar anne modu direk aktarılıyor bize herhalde annelerden.
Hdemir1618 bussyy1710 haftalık 600 tl pazar için alırım onun haricinde almam para vs bişe alacağım zaman da para alır alırım. Çalıştığım zaman herseyimi almışım resmen 😂 kızıma da bişe alınacağında alırım. Pazar parasından biriktirdiğimide gram alıyorum koyuyorum kenara
_tosbiginannesi_ bussyy1710 oğluma 500-600 gidiyor sanırım her ay onun dışında kendime hiç para harcamıyorum desem yeridir. Şuan çalışmıyorum oğlumu da tek büyütüyorum biraz idareli harcamaya çalışıyoruz o yüzden☺️🌸
Aselincimom Değişiyor bekarken 15 20 arasıydı evlendim şimdi 10 bin falan bu ay doğumdan sonra ilk defa Alışveriş yaptım 15 bine yakın para gitti
bussyy1710 Aselincimom ben de çalışırken hepsini kendime harcardım işten çıkınca frenliyoruz ister istemez
tubasd theblackvirgo bebeğin bezi ıslak mendili kıyafeti varsa insan bir rahata eriyor değilmi aman gerisi olur alınır gibisinden ah analık babalık 💕
theblackvirgo tubasd öyle vallahi hani bizden eksik olsun yeterli evladimin herşeyi tam olsun ah ah ne zormuş anlaik babalık eşimde asla kendini düşünmez önce kızı sonra ben ebnde kızım sonra eşim bu şekilde ilerliyorz herseyimiz olsun ama önce evlat
Sudee00 bussyy1710 Kendime sadece 300 anca kuaför masrafı sadece ağda kaş bıyık Gerisi zaten market oğluma bez mama onu haricinde kıyafet vs bişey almıyoruz
catcilek bussyy1710 bizim eve ayda 60 bin para giriyor gel gör ki eşim de ben de eksilerden çıkamıyoruz geçinmek çok zor