ikitosbikannesi momysskaan evet gamze gibi ama bizdeki baya çukurdu sanki bir delik daha var gibiydi şimdi biraz kapanmış
momysskaan ikitosbikannesi acaba zamanla kapanıyor mu 🤷♀️bizdedir bi sıkıntı olamayacağı söylendi 2 doktor gördü
gencmom_ ikitosbikannesi evet gamze gibi ama bizdeki baya çukurdu sanki bir delik daha var gibiydi şimdi biraz kapanmış Benimde vardı hafif kaldı şimdi kızımda var önemli bişey değil
ikitosbikannesi Ceycey001 teşekkür ederim. Doğduğunda bariz şekilde görünüyordu fark edildi zaten. Ultrason çekildi ama baskı yapmıyor omur iliğe bir sıkıntı yok dendi. Bugün ise yürümesine engel olabilir ultrasonda herşey görünmeyebilir beyin cerrahı görsün dendi
ikitosbikannesi ekimkizi_ 2 aylıkken yaptırdık hiçbir sorun yok dendi. Ama 7 aylık oldu hala tam basmıyor ve kendini dik tutamıyor doktor bundan kaynaklı olabileceğini söyledi
ekimkizi_ ikitosbikannesi kuzen ve çocuğu sorun yaşamamıs o yüzden bilmiyorum umarım en kisa zaman da düzelir
ikitosbikannesi momysskaan bizide iki farklı doktor görmüştü ama şimdi 7 aylık adım atmıyor et gibi toplanıyor vücudunu tam dik tutamıyor bugün çocuk cerrahına götürdük gamzeden dolayı olabileceğini söyledi. Beyin cerrahına randevu alın dedi. İçim içime sığmıyor o yüzden . Sizin bebeğiniz kaç aylık benim oğlumdaki gibi sorunlar var mı
momysskaan ikitosbikannesi benimki de 7 ay 15 günlük canım benimki🌸 ayakta duruyor desteksiz oturuyor emekliyor adım atıyor herhangi bi sıkıntı olmadı . Ama şimdi siz böyle deyince içime kurt düştü doktorlar sıkıntı olmayacağını söyledi
momofsun Sakral Gamze deniyormuş ben de kızımda gördüğümde araştırmıştım. Doktoruna muayeneye gittiğimizde sormuştum bir problem yaratmayacağını, normal olduğunu söylemişti. Siz de kontrollere gittiğinizde hekiminize danışabilirsiniz. 😊
ikitosbikannesi momysskaan bizde bunların hiçbirisi yok doktor o yüzden bir beyin cerrahı görsün dedi. Siz içinizi ferah tutun.
momysskaan ikitosbikannesi inşallh bişey çıkmaz canım sende içini ferah tut. Hayırlı haberler alırnsnz umarım🌸🫶🏻