Mavisell gulcanseyidov 3240 doğdu kızım 5. 5 ayında 7900 dü boyuda 69 cm doktor gelişimini ilerde buldu gayet iyi yani bebeğiniz artık her ay 1 kg almamalı zaten 1 yaşında 12 civarı kiloda olmalı tabi bunlar standart bilgiler her bebek farklıdır gelişimi kendine özgüdür. Kulaklarınızı kapatın bilgisiz bilmişlere🌸
Bet25 gulcanseyidov benımkıde 5 aylık 7600 nasıl zayıf duruyo benımkı tospık hıbı duruyo boyu 2 santım var aramızda canım nasıl zayıf dıyolar
bebelac Bet25 benim bebeğim de 4 ay 20 günlük 7 kilo 63 cm ama zayıf duruyor mesela bende anlamadım aynı gün doğum yaptığım insanlara bakıyorum tombul bebekleri 😂 sağlıklı olsunlar ama işte insanların zorbalamasi yoruyor
yavuzaslan yavuzaslan haftaya kontrolümüz var şuan için bilmiyorum 3 aylık olacak ilk iki ay kontrolümüzde her ay 1 kilo almıştı gayet normal dedi sağlık ocağında ebe
Bet25 gulcanseyidov valla benımkı baskaları tombiş dıyo bosverın 3 kılo doğdu 7600 kılosu doktor hatta dedıkı cok ıyı bakmıssın hala 1 kılo almaya devam edıyor dedın boş verın kılosu cok iyi 1 kılo almış yanı takmayın üzmeyın kendınızı
neanladinyurdagull gulcanseyidov ilk çocuğumda da bebelac gold kullandım ikinci çocuğumda da onu kullanıyorum memnunum kabız gaz vs yapmadı
bebelac gulcanseyidov yani bencede iyiler benim bebeğim 2700 doğdu doğum kilosuna göre hele çok çok iyi ama insanlar anlamıyor üzülüyor insan ister istemez 🙂
princees gulcanseyidov benim bebeğim de 5 ayına 1 hafta kalmış 67 cm 8 kg bebeğime de zayıf diyorlar Bebelac gold mama ile besleniyor
gulcanseyidov bussyy1710 allah şifa vesin gider insallah senın bebeyınde orta kılolu normal 🙂 dogumna bakarsan gelısmesı ıyı de dıyon bu ay alamadı