2AngelMom Rabia_annesi evet balım yetiştiririm evi 1 gün önceden halledicem cumartesi günü sadece yemekle uğraşırım sabahtan tatlımı yaparım sarmam zaten dolapta
limonzeytinmom 2AngelMom ya tatlım biraz agır olmus yani hepsi ugraştırıcı. Ayakta o akadar durabilecek misin 🤭
bakkalemzigi 2AngelMom kendinize güveniyorsanız kendi menünüzü yapın yoksa eşinizin dediği de mantıklı yeterde bu halinizle
2AngelMom bakkalemzigi yakışanı yapayım diyorum sıradan olmasın eşimin o amcasını ve çocuklarını sülalede tek seviyorum ondan özenmek istiyorum birde evlendik evleneli adam ilk defa gelecek yemeğe tahmini başka şehirdeydi hiç gelmedi evime yemeğe
2AngelMom limonzeytinmom fake kocam mısın aşkım 😀😀 kararsız kaldım valla birde aşırı halsizliğim var bu gebeliğimde 🤦♀️ deli cesareti bende ki
limonzeytinmom 2AngelMom ya bende aynı sekilde gecen sene yaptım da. Valla babm yemekleri yaptı eşimde sofra kur kaldır yardım etti flaan anca öylem ki biz agır yemek yapmadık. Zaten bizimkiler kuş kadar yiyiyor dökülüyor diye de ugrasmadım. Sonradan agrısı acısını sen ceker sinn 2 3 gün sürüyor birde hamilelikde o yüzden eşin haklı 🤭😇
msb21 Eşinizi takdir ettim…sizin yorulmanizi istemiyor. Benim eşim olsa hele ki kendi akrabaları olsa dünyaları yaptırdı. Ben ne halde olursam olayım .. ki yaptirdida
2AngelMom msb21 öyle diyor benim için sen ve çocuklarım herkesten önemli yorulup zarar verme çocuğa kızıda ihmal etme basit şeyler yap yorulmadan yap Ben kendi kendime kaşınıyorum 😀
2AngelMom limonzeytinmom eşime kalsa bu sene kimseyi çağırmayacaktı 1. Derece büyükleri ilk günler aldık bitti anneleri felan Kimseyi çağıramam hem hamilesin hem çocuk var teksin yapamazsın dedi de geçen amcası ağzıyla ramazan bitsin size gelicez diyince duyurmuş oldu mecbur kaldık almaya açıkcası 😀
Sedaaa55 2AngelMom canm menü çok güzel mesela çorbayı ve tatlıyı akşamdan yapabilirsin. Salata malzemesini akşam doğrayıp kaldırabilirsin o gün sadece soslaması kalır. En azından bunlar aradan çıkar o gün ana yemeklerini yaparsın
mstfakbratalha 2AngelMom size tavsiyem yeriniz varsa çorbayı,sarmayi tatlıyı bir gün öncesinden yaparsanız pratik olur.ben şahsen öyle yaptm agirlarken kolay oldu. havuc taratoru da pişirip kaba koyun ertesi günü yogurtlayin oda pratik olur.menünüze börek yakışır.
2AngelMom mstfakbratalha sarmam buzlukta zaten balım dediklerini de bende akşamdan yapmayı düşündüm börek aklıma gelmemişti evet ortaya güzel bir börek güzel olur doğru diyorsun yapıcam 😊
zehra15 2AngelMom Sakatat herkes yemez yalancı işkembe çorbası ne bilmiyorum ama bir misafirliğe gitsem asla ağzıma sürmem ayıp olursa olsun derim eğer gelecek kişiler seviyor yiyor diyorsanız problem yok ama emin değilseniz çorbayı değiştirin çünkü işkembe türevi şeyleri yemeyen çok fazla insan var
2AngelMom zehra15 canım tavuk bulgur yoğurtla yapılıyor sakatat ağzımada sürmem elime de sürmem yalvarsa larda yapmam 😀😀🤦♀️