Nurrrrrr233 Leo2020 Ben hamile olduğumu öğrenince normal test yapmıştım iki gün önce erken gebelik testi yaptım reglim 5 gün gecikmisti negatifti akşamına regl oldum
neanladinyurdagull Leo2020 kesin sonuç için kan verin isterseniz gecikme olduğu için kanda daha doğru çıkar veremem derseniz 2-3 gün daha bekleyin erken gebelik testi için
Leo2020 neanladinyurdagull kan için de erken olabilir sanırım internette yazana göre belli bir süre geçmesi gerekiyormuş ilişkiden sonra. Benim henüz o kadar da olmadı. Ya aslında korunuyoruz prezervatifle ama artık ona da güvenmeyeceğim. Neyse hayırlısı olsun. Cevap için teşekkürler 🥹
Nurrrrrr233 Leo2020 Stres yapmayın stresten de gecikiyor benim öyle oluyor bende şu an istemiyorum o yüzden hayırlısı olsun hakkınızda emziriyorsaniz da etkileyebiliyormuş
Leo2020 Nurrrrrr233 yok emzirmiyorum ama stres yapmamak elde değil 17 aylık daha oğlum ve küçük bence. Şu an planladığım bir şey değildi hazır değilim ağlamak istiyorum sadece Allah herkesin gönlünden geçeni versin
Nurrrrrr233 Leo2020 Amin haklısınız hayırlısı olsun kan verip emin olduğunuzda adet söktürücü vs kullanabilirsiniz olmak isterseniz hemen
Tugce0142 Leo2020 benimde gecikti bu ay erken gebelik yaptım çıkmadı 3 gün bekledim dün de kaset yaptım yine çıkmadı
Leo2020 Tugce0142 ay hadi inşallah benim de çıkmaz bir iki gün daha her gün erken gebelik testi yapcam olmazsa kan testi. Ama inşallah çıkmaz vallahi adaklar adadım oraya buraya para bağışlayacağım şu an için bir kaza olmamışsa eğer ☺️
Tugce0142 Leo2020 ben elendim biraz önce regl olmuşum 4. Günün sonunda çok şükür 😂 Çıktı mı kan sonuçların
mom-1 Leo2020 erken gebelik testini adetime 9 gün kala yaptım pozitifti şimdi bebegim 9 aylık oldu bile
Leo2020 mom-1 aaa ben 6 gün kalaya kadar sonuç veriyor diye biliyordum sizin bayağı erken göstermiş sonucu 🤭