atlasinannesi48 babybabyt henüz spiral taktırmadım ama taktırdıktan sonra korunmaz eşim yumurtlama günümü bildiğim için o günler geri çekilme yaparız diğer günler serbest
babybabyt atlasinannesi48 anladım bu korunma yöntemi çok farklı kişiden kişiye değişiyor gerçekten bağlatanların bile hamile kaldığını duyunca en iyisi uzak durmak 😂😂😂
dugme giz__ aylık iğne veya 3 aylık iğne ben aylık vuruluyorum 6. Aydan sonra hapa baslayacagiz sadece progesteron içeren doğum kontrol hapida var onuda doktor kontrolünde kullanabilirsiniz
dugme VahsiKelebek_ canım korunma iğnesi iki ayı doldurmuş olman gerekiyor emziriyorsan aylık birde üç aylik iğne var ben aylık vurduruyorum her ay aynı tarihte vuruluyorsun
Ozlem369 Her türlü korunma yontemlerini korunun benjm gibi bi seferden bisey olmaz deyop 5 aylik bebeniz varken hamile kalmayin kankiler 😂😂
Ozlem369 giz__ bende bunu Allahin izniyle doğurup beldem aşağıma tadilat nedeniyle kapalıdır yazdircam 😂😂
giz__ Ozlem369 hiçbir korunma yönteminde karar kılamadım ben çocuğa geçer diye yüz kremi bile kullanmıyorum en iyisi o yazıyı ben de yazayım 😂
ahmethamza Ozlem369 benimde hem hamilelikte riskli gebelikti hem doğum acayip bi travma oldu. Ciddi anlamda korkuyorum artık hem hamile olmaktan hem doğumdan. Bende eşime her konuda emekliye ayrıldım diyorum 😁 hiç yanaşmasın istiyorum 😁
Kizilciksurubu giz__ Emziren annelerin kullanabileceği bir kaç tane doğum kontrol hapı var. Ben de emziriyorum ve doktorumun önerisi ile Zylnda kullanıyorum.
EsEle Merhaba ben de emziriyorum 4 aylık bebeğim, 3 aylık korunma iğnesi oldum adetin ilk günü gitmiştim doğumdan sonra, yan etkileri oluyor biraz, ama öneren çok kişi oldu koruyuculuğu açısından emzirirken aylık iğne olmuyor sadece üç aylık olabiliyoruz
ilenalemin EsEle merhaba biraz geç olmuş ama ben de emziriyorum zylnda kullanıyorum ama kanama yaptı.bu iğneyi yaptırabilir miyim sizce
EsEle giz__ evet doktor bir arkadaş adetin ilk beş günü içerisinde yaptır demişti ben de ilk gün yaptırdım sonrasında da 12 hafta sayarak ilerleyecem üç aylık periyotlara
3boysmom_ giz__ bende bu konuda fikir istiyordum aslında 1 hafta önce doktorumla konuştum eşimle konuşayıp haber ederim dedim ben yurtdışındayım burda çok pahalı spiral tabi eşim verirse takarım ama yarın doktoru arayıp hapa başlamak istediğimi söylicem şuan zaten adetim 3 tane evladım var üçüde bana yeter şimdi Allah isteyenlere versin inşAllah hayırlısıyla bende biraz unutkanlık var ama telefona kaydedicem ve evde odaya kağıda hapın saatlerini falan yazıp ascam unutmamak için yapıcam bunu bende emziriyorum emziren anneler için varmış hap bana doktorum söyledi inşAllah üç bebeğimde büyüyene kadar yapmam daha bebek okula bi gitsinler kafam rahatlasın biraz 27 yaşıma gireceğim bu yaşta 3 tane evlat vermiş Rabbim daha ne isteyim üçüde erkek bitanede kızım olur inşAllah hayırlısıyla🥰🤲🏻
giz__ 3boysmom_ Allah gönlüne göre versin cesur kadın 😂 ben biri yaptım ikinciden ödüm kopuyor sen kızım olsun diyorsun dördüncü 😳 helal sana 😂
alin12_ giz__ deri altı implant diye geçiyor. Progesteron hormoni salgıladıgı için hamile kalmayı önlüyor. Benim doktorum onu tavsıye etti. Yarın gidecegim isterseniz ismini öğrenirim.
giz__ alin12_ o da adetliyken yapılıyormuş ben adet olmadım henüz bir de bir arkadaş taktırdıktan üç ay sonra hamile kaldım dedi bana onu biraz araştırın isterseniz
ebru5261 alin12_ İsmi ve fiyatı ne acaba yarın yazar mısın bende takıpteyım bılınmesı gereken bsey varmı bende boylebır korunma ıstıyorum 4 aylık bebegm var