Deletedmom_102 aynı problemi birebir yaşamış bi anne olarak o zamandaki deneyimimi ve tecrübelerimi anlatayım. Gerçekten anormal acı verici bi durum. Kızıma 5 aylık hamileyken doktor kalbinden saptadı. Ve amniyosentez yaptırdım. Sonucumun çıkması 1 ayı buldu ve bebeğim artık 6 aylık olmuştu. Hem di george sendromu hemde fallot tetratoloji olduğu kesin olarak saptandı. Kurul toplandı. Hepsi altına gebelik sonlandırılmalı diye imza attılar. İnanamadım başka bi sürü doktora gittim anne karnında bebeğin kalp grafiğini çektirdim. Kalp doktoruda raporu yazdı imzasını attı ve gebelik sonladırılmalı diye bilgi verdi. Yani o kadar çaresiz bi durum ki o günleri asla tek bi saniye unutamıyorum. Allahın verdiği canı Allah alır tabiki ama. Önce bilim sonra ilim demişler. Hekimler bana bu hastalıkla ilgili bütün detayları anlattı. Herşeye rağmen doğurmak için can atıyordum ama bu kez bencillik yapmamam gerektiğini bebeğe acı çektireceğimi doğsa bile onu göremeyeceğimi söylediler. Mecbur kaldım ve normal doğum yaparak gebeliğimi sonlandırdık. Evet çok vicdan yaptım kendimi aylarca hatta yıllarca kahrettim. Ama gerçekten çıkış yolum kalmamıştı. Etrafımda bi sürü örnek var daha bakmaya psikolojim dayanmıyorken kendi evladıma göz göre göre sırf kendi bencilliğim yüzünden acı çektiremezdim. Diyeceğim o ki Allah sizede en doğru kararı verdirsin imtihandasınız. Ben geçtim mi o imtihandan kaldım mı bilmiyorum ama Rabbim sizin hakkınızda hayırlı olanı yaşatsın. Çok geçmiş olsun🥹