SweetMom__ Karnım çok ağrıyor ve gecikti regl ağrısını anında kesecek ilaç var mi kızlar ağrıdan ölüyorum 😥
Duyulurum SweetMom__ geciktiği halde bu kadar yoğun ağrı yaşanabildiğini ilk defa duyuyorum. Adet ağrıma sıcak su torbası iyi geliyor benim
Naimeulger06 SweetMom__ ponstan forte bekarken bunu kullandim bana bunu yazdilar ama agri hafif basladigi anda icmen gerekiyo agriyi kesiyo agri siddettendjlten sonra icersen hic fayda etmiyo
1acemianneq SweetMom__ majezik 10 dk da kesiyor ben regl oldugum ilk gün içiyorum bitene kadar daha ağrım olmuyor
SweetMom__ nergiz4155 denerim canım sağol peki ilaç var mi bildiğin böyle kökünden ağrıyı kesen birsey😥
nergiz4155 SweetMom__ ilaç kullanmak iyi değil bu dönemde hele ki ağrı kesici ilaç kanı az gelmesine sebeb olur o pis kanda vücutta birikir sen doğal yöntemlerle hallet bu işi ya kist vardır ağrıyorsun onuda. Doktora göstermen gerek
Hulya22 Çok ağrıyosa doktorunuza başvurun adet sancısı kötüdür sıcak tutun karnınızı bana parol iyi gelir hep yok mu evde onu için aZ da olsa keser geçmiş olsun
SweetMom__ Hulya22 maalesef doktorların verdiği iğne kesmiyor hastanelik oluyorum ağrıdan o derece doğumdan sonra bu 2 regl şiddeti artıyor iniyor ve reglm 4 gün gecikti
SweetMom__ Duyulurum ağrıyor canım bekarkende öyleydi evlenince gecer dediler tövbe olsun bi gram aci gitmedi
SweetMom__ Naimeulger06 bu ilacı hatırlıyorum eşime aldirirm hemen çok bugün biraz ağrısı geçti ama olmadım
SerenGltkn SweetMom__ cataflam diye bi ilaç var ben kendimi yerden yere vururdum ağrıdan. Bunu içince on dkda keserdi ağrıyı
byznur Eczanede çalıştım canım dolorex cataflam kaledren hepsi aynı grup etken maddeleri aynı bende dolorex kullanıyordum hemen rahatlarsın
SweetMom__ byznur çok tesekur ederim canım eşime aldırayım doğum yapınca geçer dediler yok evlenince gecer dediler yok😅
Berraa_54 SweetMom__ sıcak su torbası..ay vallahi anıların depreşti kızken ne çok agrirdi sıcak su torbası koyardım yerimden hiç kalkmazdjm ya öyle uyurdum ya da telefona dalardim bide tuvalete oturunca da hafifliyordu doğumdan sonra ağrım kesildi çok şükür
SweetMom__ Berraa_54 sıcak su torbası iyi geliyor ama maalesef geçmiyor ya evlenince gecer dediler tövbe olsun bi gram aci gitmedi doğum yap kurtulursun dediler yok anam gitmiyor acı😅
Duyulurum SweetMom__ kaç yaşındasınız? Yaş ilerledikçe de azalıyor ağrı. Benim iki sezaryen doğumdan sonra azaldı ağrılarım çok şükür