ArvenMom Niloyamniloyam7212 eylül de çıkıcak yeni sürümünden sonra 11 güncelleme almıycak büyük ihtimalle 11 çok kronik sıkıntı var eşim apple çalışıyor ordan biliyorum sana önerim 14 serisi olur yada 13 pro max 13 pro falan
aykoz_ Niloyamniloyam7212 bn 11 kullanıyorum memnunum ama almayın güncelleme gelmeyecek artık çöp olur son güncellemeler yani. 12 güncellemeleri devam edecekmiş öyle açıklandı. Almışken 12 alın
GunesSila Niloyamniloyam7212 ilk defa bi telefonu ben uzun kullanıyorum o da iPhone 11 çok memnunum 4 yıl olacak Eylülde 🥲😁 ama bence 11-12 alma artık 13 falan al
ArvenMom Kubracigimm o alınan depolama fiziksel alana etki etmiyor 128 gb artmaz o aldığınız depolamanın belirli uygulamalara faydası var telefona etkisi olmaz
gunes0312 Niloyamniloyam7212 bana almak çok mantıklı gelmiyor açıkçası çünkü 0 telefon alıyorsunuz fakat çıkma tarihi 2019 yavaş yavaş modeller çıktıkça sürümü eskiyor güncelleme gelmiyor
Nesrin57 seheeeeer1 tabi cnm değişir o durum bende de 13 var ön kamerası mesela istediğim kalitede değil gibi , yıllardır iPhone kullanırım
Alerjikrinit Niloyamniloyam7212 64 ile idare eden ben 🤣🤣 ben çocuğumun fotoğraflarını aydan aya güzel yerlere gittiğimiz pozları falan bastırıyorum. Bilgisayara da atıyorum yetiyor napim🤣