Ayse81 Acer Benim bebeğimde 8 aylık oda aynı şekilde çığlık atıp katılma moduna giriyor nefesi felan kesiliyor ama gayet normalmiş bence diş sancılarından dolayı oluyor birçok kişiden duymuştum bunu ateşi felan yoksa sıkıntı yapmaya gerek yok
Acer Ayse81 şimdi üsten 3 tane patlatıyor o kesin anlaşılıyor da bu başka gibi rüya görür inler ağlar sonra bağırır
KubraAsya Acer d adenmoms adenmoms ayy sizde bizim gibi ya ben çok korkuyorum çünkü babası küçüklüğünde bağırsak tıkanmasından ameliyat olmuş iki kere o yüzden genetik olabilirmi ? 😔
adenmoms KubraAsya oladabilir olmayadabilir doktora götürmeden bilemiyoruz hiç bişey götürmeye de korkuyorum dediğim gibi :(
Gokce_17 Acer benim kızımda öyleydi hemşire gaz ancısıdır ayaklarını gün içinde sıcak tut dedi o gün bu gündür ayağından pandufunu eksik etmiyorum rahatladı
Gokce_17 Acer çorapla yatırmayı pek önermiyorlar lastik kısımlarından dolayı kan dolaşımını durduruyormuş, bende çare olarak çoraplı altlardan aldım soğuk olunca onunla yatırıyorum lastiğide yok rahat oluyor öyle
Ayse81 Acer korkma korkma kalp ve beyin kontolüne götür onlar temiz çıkarsa normal demektir bu tür davranışları
Gokce_17 Acer sanırım gün içinde hareket halinde olduğu için sıkıntı olmuyor olabilir benim de bilgim yok 🤷🏻♀️