Aysee__34 Mariamercedes gün içinde nasılsın bir menü hatırlıyorsunuz mama yavas yavas bıraksam kilo.aliminda bir sıkıntı olurmu
Aysee__34 Mariamercedes sabah yumurta tereyağlı akşamda corba diğer geri kalan saatlerde mama ile destekliyorum
Mariamercedes Aysee__34 Kızım 9 aylık Yediğimiz her besini yiyor Köfte kek balık ıspanak karnabahar vs Çorbayı kesip yemeğe ağırlık vermelisiniz bence Bu şekilde mamayı keserseniz günü kurtaramaz yetersiz beslenmiş olur
VII-Kleopatra Aysee__34 8. Ayından beri parmak besin veriyorum ve yiyebiliyor, sadece çorba az değil mi? En kötü pütürlü püre yap. Benim kızım da 1 yalında daha yeni çıkarttı dişlerini ama çok uzun zamandır köfte pankek vs. Veriyorum damaklarıyla koparıyor.
VII-Kleopatra Aysee__34 sen yap 1 çöp olur 2 çöp olur, sonra yemeye başlar. Sadede şunu bil bunun dişle bi alakası yok dişi çıkınca da çöp yapıcan onu. Çok geç kalmışsın inşallah alıltırabşlirsin katı gıdaya
Aysee__34 VII-Kleopatra çok kusuyor du işte bende çorba yaparak besleyiciligini arttırdım annelik.oste çözüm aradım
MiraBelis22 Valla benimki 16 aylık oldu hiç birşeyi doğru düzgün yemiyor Dişleri de var kooarip atmasını sakın alışkanlık haline getirme ben çok çekiyorum şu an
Mariamercedes Aysee__34 Ispanak falan katı değil ama ya denedin mi ? Omlet yiyorsa bunları da yiyebilir
MiraBelis22 Aysee__34 valla kuzu ben daha bugün yine ağladım yediremiyirum hiç bişi ağzıyla atmazsa eliyle atıyor bı şekilde
Aysee__34 MiraBelis22 ayni.vala aynis durum bndede var herseyi yapmaya çalışıyorum yesin diye ama yok
seheeeeer1 Aysee__34 ona özel hiçbir şey yapmıyorum 1 yaşına girecek biz ne yiyorsak onu yiyor tavuk pilav salata o an ne varsa