koyunshaun cikolatacanavari sizin veya çocuğunuzun saçından bı tesbih olabilir tabi size saçma gelebilir ama hem degişik hem özel bı hediye olur diye düşünüyorum
cikolatacanavari zeynep865 linç edilecek bişey oldu mu herkes burda oluyor sen niye laf sokmaya geldin
koyunshaun cikolatacanavari valla benimde hoşuma gidiyordu son zamanlarda linçlenmekten korkuyorum herkes bı ters
taa cikolatacanavari ay evet kız neden linçlik seçenek sunmadın bize 😂😂😂😂 Şaka bi yana bende hiç hediye seçemem o yüzden almam hahahahha 😂 en son blutut kulaklık almıştım . Hâlâ çekmecede duruyor çıkarmadı bile hiç o yüzden bu ay almicam 😂 o bana alsın
Asyanesrin cikolatacanavari boğaz köprüsünde lazerli doğum günün kutlu olsun yaptır videosunu paylaş sonra
koyunshaun cikolatacanavari sorma bişey demeye korkar oldum önce yazdım sonra sildim sonra yine cevap yazdım ve emin olun tepkinizden çekiniyordum
taa cikolatacanavari hep kocalar mı ev eşyaı alcak birazda kadınlar kocasın ev eşyası alsın bence çok mantıklı
Asyanesrin cikolatacanavari İstanbul’da yaşamama gerek yok ki sen söylüyorsun onlar yazıyor video olarak gönderiyor hemde 500 tl
yokolmaz cikolatacanavari ben şu intrnettede blki denk glmissinzdir ,bileklik eşinizin göz çevresi oluyo ,bn ondan yaptrcam ,hem eşime ,hem kndime
Asyanesrin alparbsr walla bende tam olarak bilmiyorum ama int den araştırın arkadaşım eşine yaptırmıştı
tuba2323 cikolatacanavari Boynerin sitesinde çark var 2000 tl üstüne yüzde 30/35 indirim veriyor Ben o indirimden eşime Polo ayakkabı ve fabrika ayakkabıyı 1300 tl ye aldım bakın isterseniz