cikolatacanavari Merhaba kızlar doğum günü için ne alabilirim hiç aklıma gelmiyor daha önce saat tesbih kıyafet aldım 1.500₺ var almışken kaliteli bişey alayım diyorum
153s34 cikolatacanavari akilli saat alabilirsiniz. Bilgisayar vs hevesi varsa oyun kolu,mouse veya hoparlor vs alabilirsiniz. Sweatshirt veya sweathirt hirkalardan alablirsiniz. Tarziysa tabi. Mevsimlik bi ceket olablir. Trenckot gbi. Bska da aklima gelmedi şu saatte valla 🤣🤣
cikolatacanavari cikolatacanavari vallah linç edilecek bişey olsa herkes koşarak gelir buraya nasıl laf soksam yerin dibine gomsem diye
zeynep865 cikolatacanavari ayy ne alaka asıl siz insanları linçlemeye bahane arıyorsunuz. Erkeğe ne alınır ki zaten sınırlı seçenek var. parfüm gözlük saat gömlek ilgisi varsa teknolojik alet veya tesbih alınır. İyi bi saat veya teknolojik alet için bütçeniz zaten az parfüm veya gömlek sweat tarzı bi şey alabilirsiniz. Ek olarak ben eşimin son doğum gününde instagram sanartadair sayfasına bir tablo yaptırdım üçümüzün resmini ellerine sağlık kız çok güzel yaptı eşimin masasında duruyor bir süredir
taa cikolatacanavari ay evet kız neden linçlik seçenek sunmadın bize 😂😂😂😂 Şaka bi yana bende hiç hediye seçemem o yüzden almam hahahahha 😂 en son blutut kulaklık almıştım . Hâlâ çekmecede duruyor çıkarmadı bile hiç o yüzden bu ay almicam 😂 o bana alsın
cikolatacanavari zeynep865 linç edilecek bişey oldu mu herkes burda oluyor sen niye laf sokmaya geldin
alpsmother_ cikolatacanavari arabası varsa araba aksesuarı da alabilirsin erkekler öyle şeylere bayılır parfüm saat falan çok ilgilenmiyorlar genelde
koyunshaun cikolatacanavari sizin veya çocuğunuzun saçından bı tesbih olabilir tabi size saçma gelebilir ama hem degişik hem özel bı hediye olur diye düşünüyorum
koyunshaun cikolatacanavari valla benimde hoşuma gidiyordu son zamanlarda linçlenmekten korkuyorum herkes bı ters
Asyanesrin cikolatacanavari boğaz köprüsünde lazerli doğum günün kutlu olsun yaptır videosunu paylaş sonra
koyunshaun cikolatacanavari sorma bişey demeye korkar oldum önce yazdım sonra sildim sonra yine cevap yazdım ve emin olun tepkinizden çekiniyordum
taa cikolatacanavari hep kocalar mı ev eşyaı alcak birazda kadınlar kocasın ev eşyası alsın bence çok mantıklı
Asyanesrin cikolatacanavari İstanbul’da yaşamama gerek yok ki sen söylüyorsun onlar yazıyor video olarak gönderiyor hemde 500 tl