eez manevi kv diyebilirim demans hastası uzun zaman hormon bandı yapıştırdı yatarken artık sanırım etkisi olmadığı işin sadece ilaç alıyor. Düzeni değiştirmemek lazım hatırlıyor mu unutuyor mu diye yoklamamak lazım, bazıları goy gıy yapıyor unutkanlığı olanlarla bunlar süreci hızlandırıyor. İpone kullanıyorsa iponumu bul yapın telefonuna kaybolma ihtimaline karşı çünkü geçenlerde sağlık ocağına gitmek için çıkmış insanlar inince burası galiba deyip inmiş yolu da hatırlamamış 2 genç çocuk geri getirmiş ben şurda oturuyorum deyince allah korusun suistimale çok açık. Bide sabır sanırım bir süre sonra sürekli sorması eskileri anlatması bakan kişiyi çok yıpratıyor bu da biraz ileletiyor bence hastalığı. Kül tablasını dökmeye gidiyor komple çöpe atıyor falan ilerledi bizim ama geçmişte değil aklı bu günü yaşıyor normal parayı koyar yok bulamayız anahtarı koyar yok. Ayakkabılar evde çalındı diye tutturdu ihtiyacı olmasa almazdı hayrın oldu allah kabul etsin deyip ikna ettik. Zor süreçler ama takipte olun muhakkak ne seviyede bilmiyorum tabi babanız ama şifa versin rabbim