aysegul_my Prenses-annesi- devlet hastaneleri uyutup yapiyolar onuda belli bi yaşin üzerinde ise eğer kireçlenme daralma idrar yapamama gibi bi özel durumda ise cocuk cerrahları devlettekiler de uyutupta yapiyolar ama özeller krem sürdürüyolar gitmeden o uyuşmuş oluyomuş gidince lokal iğne yapıp işlemi hemen bitirip gönderiyolar o yüzden özel tercih edin
nursemaarslann Prenses-annesi- Sincan devlete yaptırdım 2 aylıktı şuan 4 aylık lokal anesteziyle yapıldı tamamen bayma gibi bir durum yok ve yanına bir kişi aliyorlar
nursemaarslann bsr9696 hayır ben Sincan devlette yaptırdım o şekilde olmuyo sadece orayı uyusturuyorlar
Alpisko12 Bende o şekilde biliyorum genel anestezi ile yapıyorlar ve 1 yaşından önce çoğu hastane yapmıyor ye biliyorum. Bu durumdan kaynaklı bende özele yaptırdım
Prenses-annesi- nursemaarslann ya hangi bölüme gitmemiz gerek ben sincan devlete yakinim yapıyorlarsa cok iyi olur
aysegul_my nursemaarslann aaa iyi o zaman ben bartınlıyim burda devlet hastanelerinde yapmıyolar öyle ya özellerde yaptirmak zorunda kaliyoruz bizde oğlum 5yaşinda ozel bir hastaneden gün alicaz kaç bin olmuştur bakalim bilmiorum
nursemaarslann Prenses-annesi- evet birde ne kadar küçükken yapıldı o kadar iyiymiş şimdi çoktan iyileşti bile öyle çok acidigi için de ağlamadi ben ondan daha fazla üzüldüm diyebilirim 😂
Prenses-annesi- nursemaarslann klips mi taktilar yoksa dikisli mi oldu dikisli olduysa kendi mi düşüyor dikişi