Eylul301023 Bugün rota ve iki menenjit aşısının 2. Dozu vuruldu 36.5 tu hep ateşi 37 olmuş çok mu bu saatte doktora ulasamam ama hastaneye gitmek gerekir mi? Yükseleceği anlamına mı gelir bu
Aybirkorunbe Eylul301023 Hayir takip edin 38,5 olursa götürün aşıdan kaynaklı çok yükselmez bir ateş düşürücü verin rahat uyusun
Eylul301023 yanaklibebek 37.5 olunca veriyim dedim olursa diye ama bence de cikicak gibi vereyim çok teşekkürler 🙂
yanaklibebek Eylul301023 ver ver canım rahat etsin 🌸 korkma benim bebişin de çıkmıştı verdim rahatladı ama gece takip et çıkarsa uyandır yine ver Bizde tekrar çıkmamıştı
gamze3444 Eylul301023 Eylul301023 37 ateş demek değildir ki bexero zatrn ağır bi aşı çok huzursuz olursa verirsiniz onun dışında takip edin ateşini gece boyu
LaraCroft Eylul301023 hangisini yaptırdınız? Menectrada doktorumuz çıkarsa ateş dedi ama bexero için ağır bir aşı çıkmasa bile eve gidince verin demişti
Elfgrn Eylul301023 şuan vucud savaş için minik yükselmeler çok çok normal siz yone gece tekil edin 37.5 olursa verin direk hangi aşıyı oldu. Bexsero biraz ağır etkileri de ondan çok oluyor. Bu asiysa ateş yapar yükselebilir daha oyle verin direk
LaraCroft Eylul301023 bence verin, dediğim gibi bize doktorumuz diğerleri için hep ateşi çıkarsa verin derken bexero için beklemeden verin demişti. Kolda ağrıda yapıyor maalesef rahat uyusun yavru🥰
Abaegrk Eylul301023 bugün bizde yaptırdık beksero da yapıldı menveo da bana eve gidince calpol verin beksero ateş yapar dediler zaten bacağında çok ağrıyor aynı zamanda ağrısını geçirsin rahat uyusun diye verdim ben