Berfboz yirmiikikasim23 nurse harveys colex deneyin onda anason yok dereotu ve kimyon yağı var bence kabızlık yapmaz
yirmiikikasim23 Berfboz zaten doktor ikisinden birini kullanin demisti biz aguline kullanmistik onuda bi deneriz
Leylamoznur yirmiikikasim23 biri bağırsak düzenleyici biri gaz atımını kolaylaştırmak için sen ikisini kullan kuşum
nefes2345_ yirmiikikasim23 hayirli sabahlar cnm evet ben kullanmadigim gaz ilaci kalmamisti en sonunda doktoru aguline verdi bizde çok işe yaradi gerçekten mükembel gaz şurubu
nefes2345_ yirmiikikasim23 bize doktorumuz sabah öglen akşam birer çay kasigi verdi siz nekadar veriyorsunuz
nefes2345_ yirmiikikasim23 gececek bu günler canim ayni sayleri yasadim birde benim bebegim reflü bebek hala bazi şeyler oturmadi yerine inanin sabir biraz
yirmiikikasim23 Leylamoznur inan bebegimin o aglamasi o inlemesi o kadar korkuttuki beni bi daha aguline yi kullanmam icin benim bi toparlanmam lazim ama doktorla bi konusacagim bunu
nefes2345_ yirmiikikasim23 ek gidaya geçince reflüsü azaliyo cnm inanin 1 günde 15 kiyafet degiştirirdim şimdi tek kiyafetle akşam yapabiliyoruz artik