Tatlican yirmiikikasim23 Mutlaka sorun kardesim gorumcem biz hepimiz onu kullandk kizlarimiza sakaryada yoktu istanbuldaki eczanelerden aldırdık
biyiksiz_yorumcu yirmiikikasim23 ben ilk çocuğumda kullanmıştım sizin tam tersinizi yaşadım çocuğum emmeye bile kalkmamıştı
yirmiikikasim23 biyiksiz_yorumcu hep uyudu degilmi bizimkide cok uyudu ama uykusunu bolundugunde geru uykuyada donmedi mecbur obur mamaya kadar tutmamiz gerekti hep
nurrr126 Canım bebekten bebeğe değişiyor benim oğlumda nurse harveys verdikten sonra asla uyumuyordu bıraktım dene 3-4 gün
yirmiikikasim23 nurrr126 nurse harveyste uyku yapar ama her metobolizma ayri evet. aksam vermedim mesela biraktim artik
Berfboz Aguline bize de iyi gelmişti gaz sancısnı azaltıyor. Uyku problemi başka bir şeyden kaynaklı olabilir mesela büyüme atağı. Bebekler büyüme atağındayken uykudan ağlayarak uyanırlar ve uykuya çok direnirlermiş
yirmiikikasim23 Berfboz atak doneminde suan evet ama dune kadar mama da uyumazdi simdi mamasiz uyumuyo . uyku verici bir ilacmis
Berfboz yirmiikikasim23 nurse harveys colex deneyin onda anason yok dereotu ve kimyon yağı var bence kabızlık yapmaz
Leylamoznur yirmiikikasim23 biz kullandık cok faydası vardı gazını cok rahat attığı için uyuyodu ozamanlar bide 4 ay atağı var kuşum o zorluyor uyku gerilemeai oluyor
yirmiikikasim23 Leylamoznur bizi bir gunde mahvetti bir haftada hastanelik oluruz biz ya 😀 normalde 2 gunde 1 kaka yapardi bugun 4. gun yapmadi hala