balkopuk Ayy kızlar birsey sorcam 23 numara vıcconun ayakkabısını aldım ben kızıma büyük geldi 12 aylık halıyle dolap uygulamasından 22. Numara gördüm onu da aldım sımdı 22-23 numara 2 yaş dıo ıkısını evde bulundurmak mantıklı mı kullanışlı olur mu sızce
hepsineyeterim balkopuk ya bende 23 numara ayakkabı aldık daha gelmedi şuan 12 buçuk aylık 3 4 aya olur mu ki bende burada bekleyeyim
mervedefneduru balkopuk çocuklarda ayakkabı numarası önceden tutturmak zor ayak yapısı büyük olup hızla numara atarsa elinde kalabilir.
Mommyhann balkopuk oğlum 2.5 yaşında şuan 23 24 giyiyor kalıba göre değişiyor tabiki aldıysanız kalsın bence herşekilde giydiriceksiniz onu ama şuan için olmayabilir büyük gelebilir her ikiside bence deneyerek alın ben öyle yapıyorum tutturamıyorum çünkü
balkopuk hepsineyeterim suan yürümüyor kızım normal tutunup gezmek ıstıyor halıyle 22 gördüm aldım ama önceden 23 almıştım o büyük olmuyor suan ancak seneye olur ama gıydıremezsem elimde kalır dıye ıade edecegım umarım pısman olmam
Cancanlar hepsineyeterim benim kızım 15 aylık adidastan 23 numara aldık büyük geliyo tahminimce 2_3 aya tam olur ayağına
balkopuk Mommyhann normalde 23 arıyordum beden yoktu ındırıme gırmıstı aldım kalsın diye sonra dolapta baya temız gördüm sıfır gıbı 22 aldım onura suan elimde kalır mı sız 22 numara kaç aya kadar gıydırdınız acaba ne zaman 23 e gectınız
Mommyhann balkopuk oğlum 16 aylıkken yürüdü o yürüyene kadarda ayakkabı almak istemedim ben yürüdüğündede kıştı zaten cok biyere cıkamadık yaza doğru aldım 21 le başladık 4 5 ay önce de 23 numara aldım cok cabuk büyüyorlar o yüzden deneyerek almak en iyisi
Irmakmelegim balkopuk valla 2.5 yaşında kızım yani şuan 32 aylık 23 numara giyiyor öyle diyim size elinizde patlayabilir bebeklerin ayak numaraları çok değişken hemn büyüyebilirler kziim 12 aylıkken 17-18giyuyordu mesela ama şuan 23 numara giyiyor
balkopuk Irmakmelegim yanı 32 aylıkken bile 23 gıyerse iyi yanı benım kızda çok sorun olmaz sonuçta bı ayakkabı gıymesı gerekıyor sonuçta giydirir satarım olmazsa
Bugleminannesi28 balkopuk her bebegin ayak numarası şekli farklıdır olursa diye elde tutmak mantıksız. Adım attığı an ayağına tam olan ayakkabıyı almak gerekiyor ayağını kavramın ve yürümesini ona göre sekillendirsin diye benim kızım bir yaşında 16 aylik 22 numara giyiyor ama küçük geliyor artık bir iki aya olmaz mesela
Aloneeee balkopuk 2.5 yaşındaki oğlum hala 20 numara giyiyor 🫣 illaki giyer yavrunuz ama o ayak numarası olduğunda kış gününe denk gelirse birini giyemez diğerini giyer illaki giyer de hangisini 🥰 yani uyguna aldıysanız bekletin sonra sizde satarsınız
balkopuk Aloneeee evet sımdılık yaz 22 gıyer bı kaç ay sonra 23 e geçer umarım seneye yazın gıyebılır 2 buçuk yaşında olacak o zaman Allah’ın ıznıyle olmazsa diye düşünüyorum ondan ıade etmek istiyorum
Alerjikrinit balkopuk ben yaşında 19 numara alarak başladım şuan 25 aylık 22 giyiyor oğlum. Biraz minyon ama bence ayakkabı risk benim önceden ve toplu almadığım tek şey odur çocukta . Ayağını cm olarak ölçüp vicco sitesinden bakin kaç numara olması gerektiğini yaza kadar 1 numara büyür
balkopuk Alerjikrinit evet suan 21 tam oluyor ben ındırımden 23 aldım ama dolapta 22 çok uyguna temız buldum 200 tl vıcco sadece evde gıyılmıs ama öyle temız suan dışarıya çok cıktıgımız ıcın yürümek ıstıyor mecbur almak zorunda kaldım bende 23 büyük suan 22 numara 3-4 ay kulanıp ya satarım yada verırım başkasına