Ozgee59 inarches benim bebeğim 9.aya kadar kustu doktora kontrolde söyledim reflü dedi ilaç verdi. Ama ilacı içiremedim tükürüyordu sürekli şuan 11aylık olmak üzere kusması kalmadı artık.
yeka38 inarches benimki de çok kusuyor alıştım artık doktora götürdüm kan idrrar röntgen alerji testi hersey yapıldı reflü yapılalecek hiçbir şey yok malesef
zeynepzezee Ozgee59 benimkide 8ay5 günlük kusuyor foşur foşur kendim sağlıkçıyım bir çözüm bulamadım reflü dedi hocamız da bende geçmesini bekliyorum zamanla geçiyormuş
Gamze1919 inarches benim kızım 10 buçuk aylık fışkırır tarzda kusuyor reflüsü var ilaç verdi ama ilacı hiç bi yerde bulamadık
annesiaslanannesi Gamze1919 gaviscon toz halde olanı verdi sanırım. Hangi ilde iseniz o ilin eczacılar odasını arayıp hangi eczanede bulabileceğinizi sorabilirsiniz 🌸
Ozgee59 zeynepzezee evet gerçekten geçiyor. Benim ablamda doktor o bile geçer demişti ben yine de çok kafaya takıyordum. 9.ayda azaldı şimdi tamamen bitti. İlaç kullanmak bile pek işe yaramamıştı zaten içmediği için onu da 3 gün falan verebilmiştim.
153s34 inarches 7 aylik ve hala hunharca kusuyor 🥲 annem, sen 8-9 aya kadar kusmustun dedi. Oglusumda bana mi benzeyecek acaba 😂 gecen gittim doktora normal dedi. Bende anlamadm valla 🤷🏻♀️ dogal bi cozumu var midir kiii
zeynepzezee Ozgee59 zaten biz de yetişkin hastalara gaviscon rennie duo vs yazıyorduk, alkol var içlerinde şifa niyetiyle bile olsa vermek istemedim.. bende kendi kendine geçmesini bekliyorum.. akşam sabah çarşaf kıyafet yıkamak tatsız oluyor biraz ama alıştık🥹
Ozgee59 zeynepzezee çok iyi anlıyorum seni 🥲 doğduğundan beri günde kaç kıyafet değiştiriyorum belli değil 😁 yakınca geçer inşallah🌸
SweetMom__ inarches Oğlum 3 ay 19 günlük doğdu günden beri reflu yatağında yatırdım çok şükür reflu sorunu yaşamadık
mrv1903 Benşm bebeğim çok kusuyor ama reflüden değil. Çok beslenmekten. Tıka basa doysada istiyordu. Doktorum az az sık ver dedi. Öyle yapmaya başlayınca hafifledi. Tam kesilmedi ama öncesine göre şükrediyorum 😀
Ay-Bek inarches Doğduğundan beri fışkırarak kusuyor. Doktorumuza sordum. Normal şuanda bir şey yapmaya gerek yok bazı bebeklerde oluyor dedi. Oğlumda hiç Olmamıştı. Hele ikinci ay aşısını oldu o gün 5 6 kere kustu durmadan. Kıyafet yetiştiremedim. Bir yaşından sonra devam ederse araştırıyoruz dedi doktorumuz.
Gamze1919 annesiaslanannesi ben Ankara’da yaşıyorum oturduğumuz civardaki tüm eczanelere sorduk ama yok dediler bir tanıdık ecza deposunda çalışıyor o yasaklandığını ve bulamayacağımızı söyledi bugün bi ecza odasını arayayım teşekkürler