YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Sevah yellenmek diyince benim aklıma bişeyle serinlemek geliyor yelpaze gibi 😅 osurmak osurmak değil mi ya of 😅
bendeanneoldum_ ikierkekannesiii bence kendimizi kastiğmz için oluyo bu oluyodu abtessten önce olmuyo nedense abtessten sonra olmaya başlıyo bende anlamdm
ikierkekannesiii bendeanneoldum_ abdestten öncede oluyor abdest almadan çıkınca tamam daha olmaz diyorum ama gene oluyor namazı hızlı hızlı kılıyorum
Balyanaginannesi ikierkekannesiii ilk namaza başladığım sirada bendede çok oluyordu şeytanın bi oyunuymuş niyetlenip abdest alınca insanin dübürüne yani poposuna uflermis icine suphe dussun veya abdestin bozulduğu düşünüp surekli abdest alsin ve namazdan vazgecsin diye. 1 yili gecti namaz kiliyorum cok şükür şuan uzun süreli abdest tutabiliyorum istenmeden yellenme olursa kokusu ve sesi olmazsa abdest bozulmuyormuş bazen kendimi sıkıp gazi cikarmamaya çalışıyorum zaten tutulmayacak gibi olunca gaz çıkıyor abdest gidiyor sıkışık bir sekilde namaz kılınmaz 😊 inşallah anlatabilmisimdir internette diyanetin sitesinde daha acik yaziyor 🙏
ikierkekannesiii Balyanaginannesi benimde sesli yada kokulu olmuyor hafifden yellenme ama bazende oluyor ki pes edesim geliyor kilmicam diyorum artık çünkü ya tam namazın son rekatı bitiyor diyorim o anda oluyor çok sıkıldım bu durumdan inanki
Gyulickimi Namaz bitene kadar osuruğunuzu tıtamıyorsanız doktora gidin çünkü kısa bir sürede olsa gazı tutamamak ya namazı ciddiye almadığınızı gösterir ya da başka fiziksel bir problemi ikiside kötü doktora gidin buradakiler bişey diyemez size.
Sevah Gyulickimi namazı ciddiye almamak ile ilgisi olduğunu düşündürecek ne okudunuz ki bu post ta Doktor a gitme konusunda haklısınız ama hanım efendi önemsemese zaten Danışmak için pos açmaz. Namazı önemsemiyor olsa kılmaz kılmaya çalışmaz
ikierkekannesiii Gyulickimi canım doktora gittim zaten benim midemden başlayan ve inen birşey inanın ki yapacak birşey yok ve suan ilaç tedavisindeyim sonuç veremezse diyetisyen yemek listesi oluşturacak bkalaim hayırlısı namaz çok önemli elimden geldiğince namazı aksatmam