aycanilgun gunes0312 aynıyız, benim kızımda 3 ay 24 günlük son 2 gündür geceleri mahvetti bizi. Oturuyo ağlıyo, yatıyo ağlıyo, memede ağlıyor, oyuncak oynarken birden bire çığlık atarak ağlamaya başlıyo 🤦🏻♀️ sabır yarabbiii
aycanilgun NewMomm1 aynı durumdayız.. 3 ay 24 günlük kızım. Son 2 gündür Yatiyo ağlıyo, oturuyo ağlıyo, memede ağlıyor, oyuncak oynarken birden bire çığlık atarak ağlamaya başlıyo.. geçecek de delip geçiyor 🤣
kubra5461 Bizimde 3.5 aylıkken başladı suan 4 +9 ama sanki daha şiddetli arþti bi yeri mi acıyordu ağlıyor anlamıyorum hiç ayrı bırakamıyorum surekli ağlamalı hep mutsuz el komple agizda salya full devam
Adinsmom NewMomm1 4.ay atağı bi en uzun ataklardan 35 gün kadar sürer 5.aysa biter en bütük kötülüğü uyku gerilemesi ayrıca 4 aylık bebeğin uyku düzeni olmaz alışkanlık o uyku düzeni 5.aydan somra oluşur diş döneminde tekrar bozulur
NewMomm1 Adinsmom uyku düzeni dediğim yani uyuturdum gece sadece bir kere kalkardı rutin olarak ve bu hiç değişmezdi hep aynı saat aralığında uyanırdı ama şimdi sürekli kalkıp kalkıp duruyor🥲
mematiii NewMomm1 atak haftası canım bir düzelicek sonra diş dönemi bitmiyor bunlar bende çok şükür şuan atakta değiliz az kaldı ama banada ahlar vahlar gelicek
Meslisssas [silindi] ay evet çığlık atma bulduğu herşeyi ısırmaya çalışma hatta ağlarken bile dişini sıkarak ağlamaya çalışma salyalar sanırım baya az kaldı pik yaptı diş sancısı 2 gündür gelsede rahatlasa yavrum 😔
Gunes-1 NewMomm1 4. Ay atağı erken başlıyor genel de . Bizim biraz zor geçmişti . Uyumuyorsa sallamayı deneyin. Salıncak hamak aldık. Ataktayken hiç uyumuyordu. Hamakla işimiz daha kolay olmuştu
emineyigit02 NewMomm1 benim kızım da öyle 2 haftadır başlamış ama bu 3 gündür yedi beni sabah 6 da kalktı bugün. Gece zaten saat başı uyanıyor. Gündüz yatırmak için akla karayı seçiyom