NewMomm1 Ayy kızlar çocuğum bozuldu yaa uyku düzeni olan çocuğum gitti ne mama yer oldu sürekli yarım bırakıyo ne doğru düzgün uyur oldu saat başı kalkıyoruz hem emzirip hem mama veriyordum memeyi de bıraktı ayyy öldüm ben napıcam ne zaman düzelicem yaprak dökümündeki leyla gibi dolanıyorum ortalıkta çocuğum 3 ay 22 günlük
gunes0312 NewMomm1 bizde aynı durumdayız 3 ay 24 günlük 🥲 ağlıyor sürekli Bi çığlık otursam ağlıyor kucağıma alıp kalksam ağlıyor 3 gündür başımın ağrısı stresim gecmedi🥲🥲🥲
[silindi] NewMomm1 Hosgeldin 4. Ay atagi gecmis olsun canim 5inci ayda rahatlarsiniz bizde oyle olmustu en beter ataklardan biri
Sarpsmomm NewMomm1 4. Ay atağı korkutmak istemem ama çok çok kötü geçmişti bizim ayy hatırlamak dahi istemiyorum. 5. Ayda bitti 1 ay sürdü. İnşallah sakin atlatırsınız
aycanilgun gunes0312 aynıyız, benim kızımda 3 ay 24 günlük son 2 gündür geceleri mahvetti bizi. Oturuyo ağlıyo, yatıyo ağlıyo, memede ağlıyor, oyuncak oynarken birden bire çığlık atarak ağlamaya başlıyo 🤦🏻♀️ sabır yarabbiii
gunes0312 NewMomm1 bi yandan verem aşısı yapılan kolu şişti o mu acıyor diyorum, bi yandan inanılmaz salya akıyor eller hep ağızda diş mi geliyor diyorum kafamda deli sorular. Geçecek ama nasıl Geçecek bilmiyorum 🥹🥹🥹🥹
Meslisssas [silindi] 5. Ayda kan kusan ben.. geceleri çığlık atarak uyanmalar mı dersin sabaha kadar ağlamalar mı dersin hiç bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum gerçekten
Nobodyyy111 NewMomm1 4. Ay atağı da olabilir dolunaydan da olabilir. Ama muhtemelen 4. Ay atağı biraz erken başlamış
Bebislerhakkinda NewMomm1 bizimkide tam bu zamanda atağı başladı ve 5ay 1haftalikken atak bitti 2hafta rahat ettim sonra 6.ay diş patladi
wawas @NewMomm1 tam 3. Ayına girdiği gün başladı. Çığlık atarak avlama gece 1 yada 2 kere uyanan bebe saat başı uyanma memeyi zar zor emme bi sinirlilik hali surekli huysuz. Tam 20 gün oldu bugun devam ediyo bekliyorum geçsin diye. Büyümek zor iş ama umarım artık geçer yoksa ben öldüm
NewMomm1 wawas neeeeeee ayyyy bu gözler neler okudu napıcam şimdi ben önümde daha kaç gün var ayyyyy sonra zaten diş miş derken asla kurtulamıycaz 😒🥲