asam Merhaba annelrim kizim 9 bucuk aylik bu saat oldu hala uyku yok 10 dk bi kalkiyor uyku gerilemesii yasiyoruz yoksa baska bsemi cok yoruldum artik ayakta duracak halik kalmadi varmi onerisi olan
ikizannesi278 asam Dişi çıkıyor olabilir 9 ayda benimde öyleydi şuan 20 aylıklar rahatladılar sanki 9 da yatıyorum sabah 7de kalkıyorlar biraz sabredin
asam Ceren1220 nie boleler ya hic bsesi yok kac kes doktora gittim hic bse yok diyip gonderiyolar ama bi bebek hic mi uyumaz
asam Gamzellik normalimi bu bilemiyorum bi problem oldugunu dusunuyorum artik ama gorunen hic bse yok
Gamzellik asam zaten 9 aydır uyumuyorum şimdi bi de sürekli ağlıyo kucak diye, üstüne bi de dişim ağrıyo, hangine yanayım🤦♀️
asam Svly006 dusunmedim degil ama dogdugundan beri uyku problemimiz var zten su iki uc gundur iyice abartti en fazla uyudugu 15 dk
Svly006 asam uyku problemi bizimde vardı doğduğundan beri son 2 haftadır geceleri uyumaya başladı damakları acıyodur belki diş çıkaracaktır
asam ikizannesi278 ewet sabretmek gerekiyo haklisiniz ama bzen o kdar yoruluyorum ki buyuk kizimlada ilgilenmem gerekiyo ama bu sekilde kndime gelemiyorum ki onunla ilgileneyim