pollyophelia Kumru_ ben bir kutu kullandım kilomda bir değişiklik olmadı ama doğum kilolarımı da veremedim 😃
Cinarinmelek_annesi07 elmalikurabiye deniycem canm bakalim nasil olcak nasl sakliycam peki onu daha bebegim 4 aylik
[silindi] Cinarinmelek_annesi07 Derin dondurucuda 3 ay saklanıyor şimdiden koysanız ek gıdaya başlayınca kullanmaya başlarsınız. Süt poşetleriyle üzerine tarih atıp koyun buzluğa kullanmak istediğinizde en eski olandan başlayıp kullanırsınız. Ben ilk zamanlar yapmıştım stok ama bitti şimdi de sütüm yeterli gelmediği için saklama şansım olmuyor. Sütünüz varken değerlendirin.
elmalikurabiye Cinarinmelek_annesi07 sutunuzu saklayin buzlukta. 3 ay kalabiliyor zaten. Cikarip cikatip kullanirsiniz.
Merius Glycn yok canım hasliyoruz ya gazi gidiyor galiba ama bebeğin ekstra gaz sorunu varsa kimyon çayı içebilirsin
Tgceyigit Ben 3 aydır düzenli kullanıyorum ne yaptıysam artmadı sütüm solgar çok iyi geldi.ilk kutu bitince bi kaç gün almadım farkettim ki günden güne azaldı sütüm tekrar başlayınca arttı kesinlikle kullanmalısın
Glycn [silindi] denediniz mi süt artışı oldu mu sizde ? Birde kilo aldiriyor mu ? Merak ettim durumunuzu
Glycn [silindi] sizin adiniza cok sevindim bende dün başladim etkisini ne zaman görürüm merak ediyorum
minnakdeniz [silindi] çok muş 🙈 ben şimdilik 3 tane ile başladım 😊 inşallah artar bebeklerimiz sütsüz kalmaz ❣️
[silindi] selinnn-29 Biraz yaradı ilk başta çok iyiydi hatta ama şimdi yine aynı sanırım benim bünyemle alakalı Haşhimato var bende bu kadar oluyodur sütün aldığı kadar ver dedi artık doktorum
Glycn selinnn-29 sütün yok denecek kadar azsa büyük beklentiye girme canim ama bebeğini idare ediyorsa daha uzun süre tok kalicaktir hap sayesinde bir de Daha hizli süt toplanmasini sagliyor o açıdan güzel. Malt içeceği ile birliktw kullanirsan daha çok fayda görürsün. marketlerde maltana var ilk önce onu bir dene daha sonra hapi dene. 👍🏻👍🏻 Sütün bol olsun ♥️
Tgceyigit selinnn-29 yaradı kesinlikle ben diyetli olmama ve sağarak vermeme rağmen güzel süt yaptı.Memeleri hızlı dolduruyo.Onu içip,arkasınada alkolsüz malt içeceğinden içersen acayip süt oluyo