Merius [silindi] canım kuru börülce salatası bol soğanlı sütü çoğaltmiyor fiskirtiyor resmen bol bol ondan tüket dolabı her açtığımda ben bir iki kasık atıyordum ağzıma yani otururken hadi bu öğün bunu yiyeyim değil alıştırmalık gibi bi de sabah ac karnına 1 bardak süte miktarını bilmiyorum ama dut kurusu koyup kaynatip icince de süt yapıyormuş onu deneyeceğim
[silindi] Merius Dut kurusunu içiyorum zaten hep o bi ritüel oldu ama börülce oğluma çok gaz yapıyor bi kere yedim çatladı çocuğum korkuyorum bi daha yemeye kimyonlamıştım halbuki. Yoksa çok da severim aslında. Teşekkür ederim yine de cevabın için ☺️
Minnakfasulyem [silindi] ben bi kutu kullandım yaklaşık 2 ay gidiyor faydasını gördüm ama bende şöyle oldu böyle karşı duvara süt fırlatmadım ama sütümün kalitesi artmıştı kızımın kilo alımı iyiydi ben birde ısırgan otu çorbasının çok faydasını görmüştüm onu yiyince göğsüm taş gibi oluyordu süt doluyordu
[silindi] Minnakfasulyem Aman yok fışkırmasa da olur bebeğimi doyursun yeter. Kilosu gayet iyi aslında ama önlemini almazsam sütüm kesilmeye doğru gidiyor gibi o yüzden çabam teşekkür ederim
Zeliha23 [silindi] galactago kullanıyorum ben çok faydasını gördüm birde humana nın emziren anneler için çayı var onuda icebilirsiniz sütü arttırıyor
[silindi] Zeliha23 Bu dediklerinizden geçeli çok oldu maalesef pek bi etkisini göremedim o yüzden bira mayası tableti soruyorum teşekkürler
Myagz [silindi] doktor yazmıştı motilium kullandım yan etkisi fazlaymış beş gün kullandım ben uzun süreli kullanımda kalp sıkıntısı yapıyor diye birçok kişi kullanmak istemiyor ama bariz artırdı
[silindi] Myagz Onu duydum da pek kullanmak istemedim sonuçta başka bir şeyin ilacı sırf süt yapar diye içmek mantıklı gelmedi teşekkürler
Canimmoglum Ben kullandım ve çok faydasını gördüm. Tabiki sadece onun etkisi yok. Bol su, dengeli beslenme, gün için de bebek yarım saat dahi uyusa uyumak, dinlenmek gerekiyor.
elmalikurabiye Cinarinmelek_annesi07 muhallebi falan yapiyolarmis. Buzlukta saklayip ayi gelince verebilirsiniz?
elmalikurabiye Cinarinmelek_annesi07 aynen anne sutuyle muhallebi yapan arkadaslarim var bir deneyin bence ohh miss