pollyophelia Ben solgar değil de gnc markayı kullandım ama içeriği aynı olduğundan farketmiyor gnc biraz daha ucuzdu fiyat olarak ama bende çok işe yaradı bu sayede mamayı bıraktık deneyin derim
[silindi] pollyophelia Teşekkür ederim ona da bi bakayım. Günde kaç tablet kullandınız Solgarda 6 diyor ama 🧐
[silindi] elmalikurabiye Bünye meselesi herhalde bende istiyorum sütüm dolaplara sığmadı diye post açmak ama yok yani 🙃
Cinarinmelek_annesi07 elmalikurabiye malesef imrendiginiz kadar guzel degil. Meme reddi yasadim bu yuzden hep on sut bosaltarak emziriyorsunuz zor yeterli gelsin ideal🌟
elmalikurabiye [silindi] aynen denemedigim sey kalmadi. 2 aydir sutumu sagiyorum farkettim ki butun posetler az cok ayni cc. Demek ki donem donem denedigim farkli yontemler hep ayni sonuclanmis... Annemde bizleri 4 ay anca emzirebilmis bence de bunye meselesi .
elmalikurabiye Cinarinmelek_annesi07 ben sutum artsin diye bos bos sagiyorum siz fazla sutunuzu sagip onunla birseyler de yapabilirsiniz mesela. Bence yine de imrenilesi :)
Arzela Merhaba, ben kullandım hala da kullanıyorum. Bence kesinlikle etkisi oldu, günde 6 tane içiyordum 2ser 2ser, şuan sadece 2 tane içiyorum yeterli geliyor.
[silindi] Arzela Ayy gerçekten mi ya şüphelerim vardı ama alıp deniycem inşallah faydası olur. Daha 6,5 aylık oğlum emebildiği kadar emsin istiyorum 🙏
Cinarinmelek_annesi07 elmalikurabiye 😌iste kotu olan da dolapda ki sutlerimi icmiyor canim max o sutu disarda 1 2 saat durdurabiliyorum o suredede acikmiyor artik icmiyor verirsem de kusuyor
elmalikurabiye Cinarinmelek_annesi07 muhallebi falan yapiyolarmis. Buzlukta saklayip ayi gelince verebilirsiniz?
20Elif26 [silindi] sütü en iyi artıran şey bolca emzirmek Solgar çok kişiden duydum ama iyi geldiğine dair ama kilo yapar mı bilmiyorum benimde sütün çok zor oldu inşallah olur faydası ben yulaf ezmesi yedim süt hurma ve incirle karıştırıp belki 50 posta da yazdım buraya ama benim sütüm gerçekten artmıştı karsitirip Blenderdan geçirip her gün bir bardak içtim hergun iki yumurta yedim bir ay boyunca çok etkisi oldu hem besleyici bir ara öğün oluyor öğlenleri tavsiye ederim
[silindi] 20Elif26 Çok emen bi bebeğim var aslında iyi kötü kendi çapında yetiyordu sadece geceleri mama içerdi şu son zamanlarda iyice bi azalma söz konusu gündüz emiyor çocuğum normalde doyar uykuya geçerdi şimdi ağlıyor doymuyor mamayı içip uyuyor. Gece uyku sersemi zaten uzun emmiyor uyanıp emip uyuyor. Gece beslenmesini kesebilirim ayına göre artık ama sırf emiyor iki damla daha süt gitsin boğazından diye devam ediyorum. Söylediğiniz şeyleri de tüketiyorum aslında kiloya da çok takılmıyorum sonra zayıflanır ama işte olmuyor
Gkc [silindi] Ben aldim icinden birkac tablet kullandım fakat benim oğlum meme reddinden dolayı memeyi bir turlu tutmadi.. Süt hayallerim yarıda kaldı .. Isterseniz satabilirim.
20Elif26 [silindi] haklısınız benim de 4. Ayda azalma olmuştu birde sıcak su deneyin göğsünüze sıcak çok iyi geliyor fark edersiniz bir iki gün deneyin protein odaklı beslenin inşallah artar
Merius [silindi] canım kuru börülce salatası bol soğanlı sütü çoğaltmiyor fiskirtiyor resmen bol bol ondan tüket dolabı her açtığımda ben bir iki kasık atıyordum ağzıma yani otururken hadi bu öğün bunu yiyeyim değil alıştırmalık gibi bi de sabah ac karnına 1 bardak süte miktarını bilmiyorum ama dut kurusu koyup kaynatip icince de süt yapıyormuş onu deneyeceğim
[silindi] Merius Dut kurusunu içiyorum zaten hep o bi ritüel oldu ama börülce oğluma çok gaz yapıyor bi kere yedim çatladı çocuğum korkuyorum bi daha yemeye kimyonlamıştım halbuki. Yoksa çok da severim aslında. Teşekkür ederim yine de cevabın için ☺️