Bayancorek yigidoo02 öksürük pek olmuyor bildiğim kadarıyla öksürse götürürüm zaten direk doktora 😢 burnumuz akıyordu dün kesildi biraz şükür 🤲🏻
Onemother1 Bayancorek evet bende aynı durumu yaşadım 8 aylığız burun ve geniz akıntısı vardı bir de hapşırıyordu doktora götürdüm diş dedi başka bi şeyi çıkmadı dişi de patlattı şükür şimdi iyi
Mommygirl Bayancorek geçmiş olsun bizim de öyle şu an acaba dişten mi ateşte oldu bizde sizin geçt mi acaba neler yaptınız
Bayancorek Mommygirl hayır bizim ki nezle olmuş doktorumuzla iletişime geçince burun akıntısı falan yapmaz diş dedi hafif öksürükde oldu Şuan iyi şurup falan kullandım doktora götürmedim izinde olduğu için, ateş yoktu bizde ayrıca
Birprensessannesii keskegecmisedonebilsek benim kızım da 7 aylık bugün burnu akmaya başladı bir kaç gündür de hırıltısi var diş mi çıkaracak acaba bende usuttum mü acaba diye korkuyorum
Noriye Bayancorek bizimde kopek dis 2 üstten patladı bir haftadır açıyor diye ahlıyor lokma yemiyor çok üzülüyorum ateş burun akıntısı yaptı ateş şimdi kontrol altında 2 gündür ama grip gibi bugünde çok zorlandı alt köpekler var daha nasıl toparlicm blmyrm hemen zyaifladi
Bayancorek Noriye aman hasta olmasın da bizimki dişten değilmiş burun akıntısı falan yapmaz diş dedi nezle olmuş dedi şükür toparladım takviyelerle. Umarım hemen düzelir sizin bebişte, evet iştahsızlık çok oluyor Buda bizi üzüyor 😞😞
Noriye Bayancorek biseyi yoktu ateş başladı sonrası bir haftadır meme sadece şimdi burnu akiyor doktor soğuk algınlığı dedi ama hiç öyle bisey olmadı ki dişte olabilir dedi ateş bitti ama sıfır iştah çoktu hemen ne takviyesi veriyorsun acaba tekrar mı görürsem yemiyor başım ağrıdı dişim ağrıdı diyor 🥹