minnosunannesi06 elifbuse06 bende başvuru yaptım 7 ay oldu dönüs olmadı Kızılay.org.tr sitesinden ilestisimden aradım bugün 168 dedikleri oo yardım almiyormus şeyine gidip almaları gerekiyormuş bu ilestisim bilgisi sadece boş Muş yani
Deletedmom_113 Pamukveannesi2 biyerde başvuru yapmıyorsunuz gelene geldi gelmeyenlerde var tabi e devletinizi konturol edin
minnosunannesi06 Pamukveannesi2 bende yaptım online buğu aradım dediler o oiletisim numrasi oo başvuru sayılmıyor denildi en yakın şubesine gitmeliyimisim Kızılay iletişimden from diolduruduk 7 ay oldu
Pamukveannesi2 Deletedmom_113 eşimin sigorta yok aylık maaşımız yok eşimin düzgün işi yok yani ev kira araba yok hiçbir şey olmadığı halde çıkmıyor nasibimizde yok demek ki
Deletedmom_113 Pamukveannesi2 Allah yardımcınız olsun bulunduğunuz şehirde sosyal yardım kurumlarına başvurun devletin güzel yardimlari oluyor
Pamukveannesi2 Deletedmom_113 amin teşekkür ederim. Aklımda uzun zamandır gitmek istiyorum ama çocukla dışarı çıkamadım bir türlü havalar şu birkaç gündür sıcak inşallah yardımcı olurlar gittiğimde
Birdunyabircennetannesi Neye dayanarak verdiler? Yani veriliyorsa sosyal yardım alan herkese verilsin Veya kimseye verilmesin Adam mı seçiyorlar anlayamıyorum
Deletedmom_113 Birdunyabircennetannesi seçtiler gibi bizimkileri arayıp ak partiyi destekliyor musunuz diye sormuşlar karşılığında da başkanımızın hediyesi demişler