teachermoms Hilalak00 canım video izlemedim. Ben zaten öğretmenim materyal tasarımım var yani. Sadece kalıp lazımdı onu da pinterestten aldım. Pintereste yazarsan istediğin şeyin kalıbı çıkıyor. Fakat oyun halısı tamamen kendi tasarımım. Onun için birşeye bakmadım.
teachermoms Zasya Edaikra hamileliğimin son 2 ayında oyuncakları yaptım. Oyun halısının da tasarısını çıkarmıştım. Doğumdan 2-2.5 ay sonra da oyun halısının tamamladım. Bebeğim uyurken veya uyandıktan sonra altı temiz karnı toksa annem ilgilenirken 15-20 dk lık kaçamaklarla yaptım. Eşim Suriye’de olduğundan annemin yanına geldim. Oda yanımda olduğu için tamamlayabildim. Eğer tek olsaydım yapabilir miydim bilmiyorum :))
teachermoms Cansinn oyun halısı için mi canım ? Her detayına kadar anlatırım istersen. Oyuncaklar için de pinterestten kalıp çıkarttım oradan alıp yapabilirsin. Kesip doldurup dikeceksin bu kadar :)
SeverusSnape teachermoms haklısınız, bayıldım gerçekten hayvanlara hele. Kızım çok seviyor hayvanları. Bunları nasıl yapabilirim peki? Kalıp, keçe, ip vs youtube ve başka nereden araştırabilirim? Daha önce hiç yapmadım :)
teachermoms SeverusSnape pinterestten keçe ile yapılan hayvanlar falan yazın. Hatta hayvan kalıpları yazın. Onu çıkartıp kopya kağıdına çizin. Yani o kağıdı kopya kağıdının altına koysan zaten görünüyor üstünden kalemle geçmiş oluyorsun :)) sonra ince keçelere geçiriyorsun o kalıbı. Keçenin üstünde çizim yapınca keçeye izi çıkıyor :) sonra içini boncuk elyaflla doldurup dikiyorsun. Yapıştırma olan yerlere de silikon tabancasında silikon eritip o şekilde yapıştırıyorsun. :))
Kaktuskadin teachermoms gerçekten cok guze olmus elınıze emegınıze saglık oyun halısını anlatmak ıcın yeni bır post acmalısınız😊🥰
ezehraa teachermoms elinize sağlık valla bende çok beğendim 😍bende öğretmenim ama sıfır istek 😂 neyse ilham oldu bende yapayım kızıma inşallah 🙏😊
Dogakus teachermoms tek kelimeyle harika 👏🏻👏🏻👏🏻 Kızımın oyun halısı var ama daha büyük bi oyun matı istiyodum bi de benim gibi peluş oyuncak düşmanlarına da oyuncak figürleriniz ışık oldu☺️ etkinlikleriniz de çok tatlı hem şimdi görsel olarak hem ilerde birleştirip duyusal etkinlik kitabı da yapabilirsiniz naçizane fikrim😊 kızım biraz daha büyüyünce ben de 9 ay civarı bu tarz oyunlar barındıran bi kitap yapmayı planlıyodum yani oyun halısı olarak değil ama onun dışındaki bütün isteklerime karşılık veren bi post olmuş çok çok teşekkürler benim gibi bi çok anneye fikir vermiş oldunuz 🙈🙈 emeklerinize sağlık postların devamının gelmesini diliyorum ☺️☺️
As_1 teachermoms daha tedatyli olarak anlatsaniz bendee yapmk istyrum ben kuaförüm kuaför olmama rağmen hic öyle el becerim yok
As_1 teachermoms çokkkk tsk ederim çok iyi bi annesiniz çocuğunuz çok sansliii ben o postu nasıl bulcm acaba
Feyzasari teachermoms Elinize emeğinize sağlık hepsi çok güzel olmuş 😍her postu göremiyorum beni etiketleme imkanınız varmı
ikranurunannesi538372 teachermoms genel anlamda bir yeteneğim yok bu konuda sanırım Ama siz çok güzel yapmışsıniz❤
Deletedmom276 teachermoms yapan elleriniz paylaşan yüreğiniz dert görmesin, harika bir paylaşım olmuş 🥰🙏🏻🧿