Merve_bolat 15022022 bende duymamıştım ama oymuş evde başka yerde yok ama süpürgede var atmakta stemiyorum şuan ki değer 12 bin
gokcetuba06 Merve_bolat baharatlarınıI kontrol edin özellikle kırmızı toz biberinizi memlekete gittim biraz uzun kaldım dolap içindeki toz kırmızı bibrimden olduğunu gördüm tüm mutfağı yıkadığımı hatlıyrm
Merve_bolat gokcetuba06 venim mutfakta değil elektrik süpürgesinde var küçük ve beyaz başka yerde yok
Merve_bolat gokcetuba06 uzun süre kullanmadım ama temizledim makine toz haznesi pis değildi eşim bir şey çekmiş ama ne bilmiyorum leş gibi kokuyordu
gokcetuba06 Merve_bolat anladım minicik toz tanesi bile yeter yeterki havasız olsun haznesi bence servise ver ve motoruna kadar temizlenmesini rica et yıkamayla olmaz
DZ123 Merve_bolat Bende ilk supurgemxe farkettim sonra banyom mutfak lavabo altı derken şuan dolap içlerinde görmeye başladım
DZ123 Merve_bolat dolap içlerine kadar ilaç sıkıldımı acaba kıyafetlere falan.Bi çok kişi ilaclamanindda çare olmadığını soyluyorda