oglumubeklerken Baharyagmurux ya bende kilo verdim kendime yeni kıyafetler alıyorum, birinde bi pantolon görüyorum çok beğeniyorum gidip alıyorum yok yani bu sefer hiç beğenmiyorum. Skinny jean seviyorum aslında ama artık zayıfladım mom jean giyeyim diyorum bilmiyorum bi türlü o görüntüye alışamıyorum kendimde ama başka birinde görünce çok hoşuma gidiyor.
Dolores oglumubeklerken wide leg tercih edebilirsiniz benim bu bahar ve yaz için tercihim hep o yönde oldu 😇
Dolores Baharyagmurux stradivairus diz yaptı onu almayın derim Ama bence genel olarak momlarda diz oluyor ya
Baharyagmurux Dolores maviden almistim diz yapti simdi stradivarius dan bakiyordum bu beni uzdu biraz 😑
Dolores Baharyagmurux pullandbear aldım biraz saldı, bir beden küçük alınabilir o. Stradivaius D98 aldım, aşırı güzel. Herkes soruyor, onu kesinlikle tavsiye ederim. Bir tane de ipekyol aldım o da baya hoş kumaşı bir tık kalın salma falan yapamaz 😇
Baharyagmurux Dolores d98 e bende bakiyordum fakat beli normal bel yazanlar olmus ben yuksek bel harici giyemiyorum beli cokmu ortada
Dolores Baharyagmurux orta ile yüksek arası diyeyim. Ama orta bel pantolonuma göre kesinlikle daha yüksek
buketadenatalay Baharyagmurux mavi star 🤌🏻🤌🏻 bol bir mom jean değil kalıbı çok iyi herkese çok yakışan bir model bende var severek kullanıyorum diz yapmadı
Baharyagmurux buketadenatalay var ondan fakat diz yaptı ilk giydigimde cok guzel duruyordu fakat suan cok diz izi var gitmiyorda 2 kere yikandi sadece sayili giyinmistir ona ragmen 🫠