1ogrencianne Elisarli oğlum 40 günlükken ders calışmaya başlamıştım 88 puan almıştım lisanstan ve atanmıştım. İnsan isterse her şeyi başarabilir Allahın izniyle yeter ki pes etme ☺️ bu sene puanlar çok düştü 3 sene önce cok yüksekti. youtube dan önce konuları dinlemiştim sonra da soru çözdüm ben. Branş denemeleri ve tg denemeleri üzerinden gittim. Soru bankası pek çözmedim. Turkceye hic çalışmadım. 10 yanlış yaptım sınavda yoksa daha iyi yapabilirdim. Her dersten soru çözmek gerekiyormuş onu acı şekilde tecrübe ettim. Soru defterim vardı yapamadığım soruları ona kesip yapıştırdım. Ne kadar ilerlediğini gösteriyor ilk sorulara dönüp baktığında. Hep yaptığın konulara çalışmaktansa yapamadıklarına odaklanmak iyi olur. Ben oğlum uyuduğu zamanlarda çalıştım. Uykusuzluga hic dayamadıgım icin hic sabahlayamadım. Gündüz ve akşamları fırsat buldukca çalıştım. Saatlerce calışmak değil verimli çalışmak önemli olan. Yeter ki iste. Başarılar💐
Elisarli 1ogrencianne harikasınız ya sizi tebrik ederim gerçekten paylaşımınız benim için çok motive edici oldu 👏👏👏 bende şuan YouTube dan video dinleme aşamasındayım fırsat bulduğum her an bunu yapıyorum kahvaltı hazırlarken yemek yaparken bebeğim uyurken. 1 tane de set siparişimi verdim pegem yayınları konu anlatımlı ve soru bankası şeklinde 1 turda oradan okurum sonra full soru çözümü ve deneme
gurbet_66 Elisarli bende girmek istiyorum ama 8 aylık oğlum var eve ona zor yetişiyorum laboratuvar teknisyenliği mezunuyum yani çok az kaldı bu surecte 85 ve üzeri alabileceğimi düşünmüyorum. Ama bu hayattanda bıktım hayatım ev çocuk oldu hayata karışmak sosyalleşmek istiyorum ama kpss de çok yüksek alıyorlar moralim bozuluyor
Elisarli gurbet_66 evet puanlar çok yüksek gerçekten ama denemekten de zarar gelmez biz elimizden geleni yapalım da siz de çalışabildiğiniz kadar çalışıp girin bence sınava
Hayalperest_07 Elisarli konu anlatımı olarak çok yoğun dinlediğiniz hocaların video ders notları kitapları var onları alın mutlaka indeks yayınlarında daha uyguna veriliyor kitaplar setler biraz geç geliyor ama geliyor sonunda 😅
1ogrencianne Elisarli çok teşekkür ederim siz de başarırısınız inşallah kendinize güvenin yeter ki. Ben başaracağım dedikten sonra gerisi geliyor buna çok inanıyorum soru çözün bol bol inanın sorulardan öğreniliyor sabaha kadar konu dinleseniz de soruda tatbik etmediğiniz sürece pek bir anlamı olmuyor💐☺️
Hayalperest_07 Elisarli bence video ders notu alın kısa anlatım oluyor genelde bir tek ders konu kitaplarından sıkılırsınız verim alınmaz bana göre
Hayalperest_07 Anneko bu kadar uykusuz kalırken nasıl algınız açık olup verim alabiliyorsunuz helal olsun ben uykusuz kalınca hiç. Bi şekilde okuduğumu anlamıyorum özellikle paragraf çözümünde 😅
Elisarli Hayalperest_07 set geldi bile 2 günde elime ulaştı akşama başlayacağım kitaba ama YouTube daki videolar çok uzun dinle dinle bitmiyor sıkıyor insanı açıkçası kitabın içeriğine bi bakıcam kitapta daha kısa bilgiler şeklindeyse kitaba çalışıp bi an önce soru çözmeye başlarım
Hayalperest_07 Elisarli o zaman genel tekrar olarak izleyebilirsiniz fırsat buldukça genel tekrarlar çok daha kısa
Elisarli joyfulmom 5 ayda konular nasıl bitmedi çok mu yavaş çalışıyorsunuz ki detaylı vs şeklinde acaba. Ben çalışmaya başlayalı henüz 10 gün kadar oldu vatandaşlıktan hukukun temel kavramlarını bitirdim Türkçeyi yarıladım. Konuları hızlı bir şekilde ilerletiyorum ki soru çözmeye vakit kalsın zaten soru bankaları çözümlü yanlış yaptıklarıma çözümlerinden okurum sürekli geri dönüp bakarım bence öyle yapın daha verimli olur yoksa ilk çalıştığınız konuları unutursunuz
joyfulmom Elisarli çocuk, ev işi, ikinci üniversite derken sadece kpssye yoğunlaşamiyorum ☺️ ayrıca yazarak ve anlayarak çalışıyorum günde yaklaşık iki saat ayırıyorum konu bitiminden sonra mutlaka test çözerim hergun paragraf çözerim
Elisarli Anneko siz baya yoğun çalışıyorsunuz valla helal olsun ben sadece video izlerim soru bankası çözerim diye düşünürken sizlerin mesajlarını görünce pegem yayınlarının setini aldım hem konu anlatımlı hem soru bankası oradan çalışmaya başladım bildiğim konu bile olsa eksiğim olabilir diye hepsine çalışıyorum şuan özellikle Türkçeye aslında iyi yapabiliyorum ama çalışmadan girersem 22-23 doğru yapabilirim 30 soruda ama çok çalışıp 30 olmasa bile 27-28 net çıkarmak istiyorum matamatiğim hiç yok çünkü. Vatandaşlığıda hukukun temel kavramlarını bitirdim daha yeni. Mutfakta işlenirken video dinliyorum kızım gündüz uyurken ve gece kitaptan çalışıp soru çözüyorum. Bebeğimin uyku problemi olmasa daha çok çalışıcam ama. Yine de gündüz en az 1 saat gece 1-2 saat arası çalışıyorum
Elisarli joyfulmom ooo 2.üniversite mi var birde maşallah 😀 kadınların yapamayacağı şey yok vallahi 👏👏👏
joyfulmom Elisarli kendi bölümümun ataması düşük diye farklı bölüm okuyayım dedim 🥲 gerçekten kadınlar istediği her şeyi başarır. Umarım sizde atanirsiniz🎉🎉