Elisarli ve bende kpss mağdurlarındanım 🙈 kızım 2 yaşında ben online kursa yazılmıştım sırf belli bi düzenim olsun şu saatte derse girmem lazım psikolojine girmek için.. Kasım gibi başlamıştım ben çalışmaya, kızım öğlen 2-2 buçuk gibi uyuyor uyanana kadar o arada 100 tane paragraf çözüyorum gece çözemiyorum nedense gündüz daha verimli olduğunu gördüm. Akşam uyuduğunda coğrafya bayram merali dinledim video ders notundan takip ettim konu tekrar videosu var benim coğrafya bitti tekrar ve soru çözümü yapıyorum şuan da tarih için ramazan hocayı dinlemiştim tekrar videolarını aydın yüceden dinliyorum arada tarihte şuan ilerledim ama henüz bitmedi maalesef.. matematikten şuan sadece problemlerdeyim yapamıyorum ağırlık verdim bu konuya diğer konularım bitti test çözüyorum sürekli vatandaşlığa başlamadım son 3 ay kala başlıcam. Adalet mezunuyum aklımda da kalmış bazı şeyler o dersi yaparım diyorum. Çalışma saatlerim benim düzensiz çok uykusuz kalıyorum kızım akşam 10-11 gibi uyuyo o uyuyunca tekrar yapıyorum yarım saat sonra bir saat soru çözümü biraz ara veriyorum başka derse geçiyorum tekrar soru çözümü derken saat sabah 4 falan oluyor. Yatmadan da 20 tane matematik çözmeye çalışıyorum saat oluyo 5.. sonra yatmaya kızım sabah 9 buçuk 10 gibi kalkıyo tabi ben çok yorgun oluyorum ama hayalim ve hedefim için birkaç ay katlanmak zorundayım kızım için bu sınavı yapıcam motivasyonuyla gaza getiriyorum kendimi😄 kızım uyanıkken bütün işlerimi yapıyorum. Yemek yaparken arkada videolar döner mesela kızım kendi kendine bi 20 dk oynar hemen notlarımı alıp okurum.Bazen pilim bitiyor öğlen o uyuyunca bende onunla beraber uyuyorum çünkü bünyem dayanmıyo ya da bazen vücudum bu uyku düzenine alıştığı için sabah 7 de beni uyandırıyor 😄 kalkıp 10a kadar paragraf çözdüğüm oluyo. Belli bi düzene koyduktan sonra inanın içiniz huzursuz oluyo şartladım kendimi günlük paragraf ve matematikten soru çözülecek! Bunu beyninize işlediniz mi tamamdır.. çocukla çok zor eşim kısmen destek oluyor bazen köstekte olur 😄 millete ben yaptım demek istiyorum bu sınav beni çok yıprattı çünkü yaptım demek istiyorum. İnşallah başaracağızz💃