Evrem00 Merhaba bebekli anneler iftar daveti yapabiliyor musunuz küçük bebeginizle yoksa sadece ben mi yapamam diye düşünüyorum çünkü bebegim akşama kadar durmuyor adam akıllı dinlenemiyoruz
gggb Evrem00 aynısını bende düşünüyorum inanın çocuk bahaneyle alakası yok yoruluyorum misafir geleceği gün çocuğumla tam ilgilenemiyorum çocuğum daha kıymetli olduğu için kimseyi almama kararı aldım kimseye de gitmedim
serendipty Evrem00 4 aylık bebemle şu ana kadar toplam 16 kişiyi ağırladım 😃 bebeniz uslu ise yapılır zor bir bebekse zorlanırsın
Hilal28 Kelebekakkor99 ne saçma yorum. Herkesin çocuğu bir mi? Bazı çocuklar uysal sakin akşama kadar oturarak oynuyor öyle olsa çağırılır. Bazı çocuklar uyumuyor durmuyor sürekli ağlıyor bu şekilde temizlik mi yapsın yemek mi yapsın çeşit çeşit. Tabiki de çocuğu olan kişinin evine davet beklememeli. Davet etseler bile ben gitmek istemiyorum yorulur çocuklu insan sonuçta diye.
Evrem00 Kelebekakkor99 hamfendi sizin yorumunuza tabiki cevap verebilirler ki haklılar karşıdaki kişinin se düşündüğün bilmeden çocuk bahane olmamalı dememelisiniz çocuk bahane olsa buraya sormam ben sadece fikir almak istedim diğer anneler de öyle mi diye sordum ayrıca çocuk olsa yapılır ama benimki 8 aylik bir bebek daha yeniyiz yani
Deletedmom_117 Kelebekakkor99 Niye Olmamalı bahane mi sence hiç durmayan bebek varken aman ağlasın diyip başkalarının karnını mi doyurmaliyiz . Oğlum durmuyor hiç ne gidiyorum ne çağırıyorum .yardım edecek birisi olsa Başından sonuna kadar haixrliga neden olmasın . Uslu bebegi olan anlamaz malesef
Evrem00 Bahane değil tabiki bende çağırmak istiyorum fakat her çocuk farklı gerçekten adam akıllı uyumuyor gündüz uykusu pek yok ve sürekli başında duruyorum bende çok yoruluyorum bu yüzden hazırlık yapabilir miyim diye cesaret edemiyorum
gulceebrar Evrem00 kesinlikle katılıyorum benim yavrum da öyle sürekli başında olmam lazım kucak istiyor sürekli tek başına halletmek kolay değil
Gzdnr17 Evrem00 mutfakta ana kucağına koyup masa üstüne o şekilde yapabilirsiniz Ben ikiz annesi olarak hep öyle yapıyordum göz hizamda oluyorlardı şarkı eğlence dans eşliğinde yapıyordum hatta tekte 15 kişilik iftar vermiştim Bebek oyalamak dünyanın en kolay şeyi bence eline ses çıkaran bi şey vermek ona şarkı açmak şarkı söylemek direk durup susar yani Lafım size değil aşırı abartılıyor bu çocuk durmuyor olayı v çok komik oluyor 🤭
gulceebrar Ben yapamam hem ev temizle hem bebekle ilgilen hemde yemek yap bide üstüne oruçlu olunca çok zor oluyor. Ama bir kere eltimler geldiler bu haftasonu bir daha gelecekler onlar aramızda 1 saat yol var öğlenden gelirler yabancı olmadığı için sorun olmuyor kaynım ile eşim bebeğe bakıyor eltim yardım ediyor öyle hazırlık yapıyoruz beraber yiyoruz
gggb serendipty maşallah 4 aylık ama kolay yani şöyle en azından koyduğunuz yerde durabiliyor iş yaparken onunla konuşursunuz falan 😂😂 benim bebeğim 10.5 aylık bi de yürüyor of sorma halime o aylar pamuk gibi atak falan yoksa 😂😂
Evrem00 serendipty bebegim aslında yaramaz değil ama 8 aylık tek başına bırakamıyorum sürekli her yere gidiyor bi yerlere çarpacak diye korkuyorum besigine bırakamıyorum kalkıyor artık düşecek diye korkuyorum mama sandalyesibde duruyor sadece fakat orda da uzun süre sıkılıyor yani ben evi mi toparlayim iftar hazırlığı mi yapayım çok zor
ssevdaa1 Yeni bebekle çok zor bende davet edemiyorum kimseyi davete bile gidemeyecek halde oluyoruz çoğu zaman 😅🥰
acimavi Evrem00 kızım 3,5 yaşında, bir bu sene, bir de geçen sene iftara davet ettim insanları. Önceki senelerde davet etmemiştim, kimse de benden davet beklememişti açıkçası
Aslan2103 Evrem00 bebege gore degisir tabi ama ben yapamam kendi yemegimizi zor yapiyorum bide temizlik misafir agirlamak imkansizz
Heymissbon Kelebekakkor99 ayni mantikla postu acan ozel olarak size sormamis fikrinizi belirtmeyin o zaman sizin de soz hakkiniz yok.. ne degisik birisiniz..
acimavi Kelebekakkor99 postu yazan kişi de sizin adınızı geçirmemiş ama yorum yapmışsınız. Bu sebeple benim de size yorum yapmam için adımı geçirmenize gerek yok
SevimliHayaletCasper Kelebekakkor99 bu uygulama yorumlara yorum yapma hakkını bize veriyor. O yüzden kimsenin yaptığı yoruma asıl sizin karışmaya hakkınız yok.
oznurr__ Evrem00 benim de bebeğim pek durmuyor geçen pazar iki aileyi davet ettim . Sarmayı önceden sardım biraz zor oldu ama sardım . Pazar günü de eşim evdeydi o bebeğe baktı ben de diğer yemekleri yaptım 4 5 çeşit falan yemek yapmıştım . Evi de sabah eşimle birlikte bebek uyurken temizledik. Her şey yetişti. Eşinizin evde olduğu gün yapabilirsiniz sizde 🌸
Evrem00 sezer2022 benim cagiracagim da anneler zaten başkasını cagiramam ama ona bile cesaret edemedim
Mmdr Evrem00 bende aynı sen gibiydim geçen gün bir cesaret arkadaşımla kocasini çağırdık 2 kışi ya agirlicagimiz başıma gelmeyen kalmadı yemek hazirlayanaa kadar 6 da eşim geldi oda yardım etti neyse bir şekilde yetiştirdik tam sofraya oturduk oğlumu aldı bir ağlama krizi 2 yaşında normalde asla öyle bir huyu yokdur 1 saat ağladı belki kucağımdan inmedi servisi falan esim yapti tabaklarjen degisk sunumlar yaparım diyorum nasıp olmadı öyle direk yedik yinede yemekler güzel olmuş öyle 6 7 çeşit de yapmadım yapamam da zaten çocukla çorba pilav ana yemek gündüzden de salata yaptım 2 cesitde meze hazırladım birde pratik diye magnolya yaptım tamam ama bir daha sanmıyorum böyle birşeye kalkismam normal gün belki ama iftar com riskli oldu yetiscekdi yetismicekdi diye
Evrem00 Mmdr bi de benimki tam iftar vakti huzursuzlanmaya başlıyor elim ayağıma dolanacak artık bi yandan bebek ağlarken ben nasıl ilgilenicem misafirlerle