Denizpasam Merhaba arkadaşlar, dikkat ediyorum da herkes çok fazla altın alıyor, evimin karşısında kuyumcu var sürekli içerisi dolu. Altın çok fazla mi yükselecek bilgi olan var mi? Bir miktar tl miz var birikmiş. Altın mi alsak bilemedim.
anorganikanneeee Denizpasam tl değer kaybediyor. Uzun vadede para ile işiniz yoksa altın yapın. Durdukça değer kazanır.
simseklivekalpli Denizpasam secimden sonra uçacak dedikleri için alıyordur millet. Tl zaten para tutmayın. Mutlaka cevirin. Günden güne değer kaybediyor zaten.
Denizpasam anorganikanneeee evet şimdilik para lazım değil. Birikim olarak altında değerlendirebiliriz belki, teşekkürler 🙏🏻
Denizpasam simseklivekalpli hımm anladım o zaman seçime kadar yapmak lazım altın. Sanırım şuan tutuyorlar yükselmemesi için, seçimden sonra uçacak demek ki. Teşekkürler yorumunuz için 🙏🏻
Denizpasam Rez o derece Satış var yani. 50 bin kadar bi para geçti elimize tl olarak tutmayalım o halde hemen alalım
ceriio Denizpasam uzun süreli birikim için altın mantıklı. Seçimden sonra fırlayacak hepsi. Biz de yatırım için Euro aldık kısa süreli olduğu için yoksa altın alacaktık
CatBoy Denizpasam Altın olarak tutmak daha mantıklı tabiki. Tl değer kaybediyor sürekli. Oğlumun kumbarasında birikenleri dahi altın yapıyoruz.
Meri-Mel Denizpasam Kız daha sormal bile günlük yükseliyor koş git hemen al TL de durmak şuan acayip zararlı 😥
Denizpasam Meri-Mel yaa evet canım ihmal ettik biraz, bir aydır bu para elimizde yapmadık diye pişman olduk şimdi. Yarın koşa koşa gideyim :)
salakmisincemilee Denizpasam 1 bucuk ay once 5 tane ata lira aldim keske azcik daha param olsaydi 6.yi alacaktim ama artan parayla da bahce kapisini degistirdik
Denizpasam salakmisincemilee kaçtan aldınız 1.5 ay önce atanın tanesini? Bizde ata yapacağız yarın bakalım.
salakmisincemilee Denizpasam dogrudur bi anda firladi cunku ben de bu ay alacaktim bi tane daha ama paramiz cikismadi iyiki de almamisim cunku biraz dustu yuksekten alacaktim yoksa hangi il bu arada ben bursadayim
Denizpasam salakmisincemilee İzmirdeyim canım ben. Sanırım şuan tutuyorlar. Seçimden sonra kaça çıkacak bakalım