Kalbim_21 Minikkuzum1999 Hangi karta yatıyor acaba ben geçen yıldan beri yaptım bı başvuru vardı onaylanmış ama hiç para yatmadı bakıyorum e devleten ama yatan para gözükmüyor
Berraa_54 Minikkuzum1999 herkese mi yatıyor yoksa belirli kişilere ay keske bana da yağsa da benim kartım yok fjnd
umutluuanne Minikkuzum1999 bana da 2 bin olarak yattı canım da bi şey soracağım bu yardım 1 defalık mı sürekli mi anlayamadım
Minikkuzum1999 umutluuanne Bir seferlik canım bayram harçlığı diyorlar birde parayı teslim aldıktan sonra yardım tamamlandı yazıyor zaten ordan bittiğini anlıyorsun
arfnans umutluuanne canım hesabına mi yattı sen mi gidip çektin bende de 2 bin para görünüyor ama tedarik edilemedi diyor
hayalperest__ Birdunyabircennetannesi ya bilmiyorum ki canım biz başvuru yapmadık bim kart ta verdiler 3 tane belediyeden kaynaklı olabilir.
umutluuanne Minikkuzum1999 benimkinde gıda yardımı yazıyor ve parayı almama rağmen devam ediyor yazıyor
Minikkuzum1999 bbbnnndzf bizimkisi ertesi gün hemen teslim edilebilir yazdı sizinki niye öyle olmuş acaba
bbbnnndzf Minikkuzum1999 bilmiyorum Ziraat hesabını yok acaba ondan mı sosyal yardımı arıyorum hani t.c kimlikle de çekebilirsiniz diyor yarın bir arayacağım tekrar olmazsa hesap açacağım