1prensessannesi Kızlar 6 gün öncesinde spiral taktirdim. Doktor hiçbir bilgi vermedi bana malum devlette üst üste hasta aldıkları için. Spiral taktirdiktan kaç gün sonra ilişkiye giriliyor.
1prensessannesi Eailesi4 tamm tesekkur ederim 😊birde benim eşimin haberi yok taktirdigimdan anlar mı sizce
Aybirkorunbe 1prensessannesi Spiral eşinize değmez ama ipini hissedebilme ihtimali var ama ipi kısa bıraktıysa hissetmez anlamaz
S_x_w 1prensessannesi ilişki öncesi kontrole gitmeniz gerekiyor..daha doğrusu ben özelde taktırdım 1 ay sonra kontrole gel demişti dr o süreçte ek korunma yapın demişti..o kontrolde sorunsuz geçince artık ek korunmaya gerek yok demişti
1prensessannesi S_x_w anladım herhangi bebek açısından değil de sağlık açısından sordum aslında ben. Spiral e zarar gelir mi kayma olur mu? Tabi bir süre ek korunma yapacağım ben
S_x_w 1prensessannesi işte zaten oturmuş mu kayma var mı vs diye o ilk kontrol..önlem amaçlı el korunma diyor dr da..sonrasında ek korunma yapıp yapmamak size kalmış tabi ki
1prensessannesi S_x_w anladım canım teşekkür ederim kayma vs olunca kanama olur diyorlar belirtisi var mı bunun
arenbeyinannesi 1prensessannesi Spirali taktıralı yaklaşık 3 ay oldu canım ben ketem de taktırdım. Gerekli bilgileri öncesinde ve sonrasında uzun uzun anlattılar. Eşler spirali hissedemezler psikolojik olarak orada olduğunu bildiklerinden dolayı değdiğini ya da hissettiğini düşünüyorlar dedi. İlişkiye takıldığın gün girilebilineceğini söylediler. Ve hiç bir sorun olmadı da çok şükür