Dolores Bu ne biçim kıyas diyeceksiniz ama. Daha önce hiç Guess kullanmadım. Kalitesi nasıldır bilmiyorum. Fikir verirseniz sevinirim. Guess 3800, zara 1400. Zara’yı alacaktım ama bugün guessi görünce şöyle bi aklım gitmedi değil 🥲
Cansucan20 Dolores Zara çantayı almıştım ben. İsmimin baş harfi ile özelleştirdim. Ama tbaiki guess 😀
Ballilokmam11 Dolores tabiki guess zara hem görüntü iyi durmuyor hemde sadece abartı bana göre çok da kaliteli degil
Dolores agzimizintadikacmasin mor değil lila ama en çok onu beğendim. Kullanışlı olmaz diye kreme döndüm. Sizce lila kullanışlı mı? Yani birileri lila al dese koşup gidip alırım 🤣
Deletedmom_110 Dolores marka takıntısı var mı sizde illa orjinal mı olması gerekiyor mesela gümrük malları var eminönündee bütün markalar var orjinalden farksız gidin ordan alın derim istanbuldaysanız illa marka diye kalitesi iyi olmaz gidip bakmak lazım Beymen de vs var🌸
cokisimvardahacocukuyutucam Dolores guess tabiki çok adı lanse edilmese dünya markalarından dır Jennifer Lopez yuzuydu hatta bir ara yanlış hatırlamıyorsam.
cokisimvardahacocukuyutucam Dolores hadsiz deseydin 😀hatta trendyolda da var bir bak derim içim eriyor çok beğeniyorum çantalarını .
Dolores Deletedmom_110 yani marka takıntısı demeyelim de orijinal olacak bana illa :) eşim doğum günü hediyesi olarak alacak almışken güzeli iyisi olsun dedim ilk ve son guessim olabilir 😄
Deletedmom_110 Dolores o zaman alın Beymen veya Boyner’e gidin indirimde oluyor ilk üyeliğe vs onun yanına bir ürün daha sıkıştırırsınız🤣😂