ebrarveannesi739_ Valla cnm bnm tavsiyem gece uykusuna geçmeden önce yola çıkarsanız rahat olur yolda uyur rahatça gidersiniz bnm kızım öyleydi hala da öyle arabaya otobüse binsin hemen uyur
birinsan14 busragunesm ben 2 aylık bebekle normalde 8 saat olan yolu 10 saatte arabayla acilen gitmiştim. Zordu ama bir şekilde tamamladık. Sık sık hava aldık.
girlmam busragunesm benimde bebeğim 16 aylık ama asla araçta durmayı sevmiyor asla cesaret edemezdim dogdugundan beri böyle bu arada bir türlü sevdiremedik hayırlı yolculuklar şimdiden
Eailesi4 busragunesm ikizlerim 8 aylıkken gece yolculugu yaptık 14 saat krizlerde oldu ama geldi geçti şükür oluyor yani sizede iyi gelecekse neden olmasın
Semaaa39 busragunesm 5 aylıkken İstanbuldan Nevşehire tatile gştmiştik. Bi kaç gün konakladıktan sonra oradan da Antalya otele geçmiştik. Ordan da yine İstanbul’a dönüş falan🤣 şimdi gidemezseniz birdaha hiç gidemezsiniz. Gözünüz korkmasın. Tabi yol ortalamasında konaklayacağınız bi yer olsa daha raaht edersiniz.
sezer2022 busragunesm ne kadar erken alıştırırsan o kadar iyi,, zaten emin ol 10 aylıktan sonra çok çok daha zorlaşacak araba yolculuğu,, termosa sıcak su alın tamamdır
Mnli busragunesm ben doğduklarından beri sürekli yapıyorum 4 ay tam zamanı şimdi yaparsanız kötü bile geçse bir sonraki için alıştırma olacak şimdi yapmaz iseniz bir sonrakine daha büyük olacak daha çok kaygılanacaksınız cesaret edip çıkın
1bebe1kedi busragunesm ben de bayramda Bursa’dan Antalya’ya gideceğim anneme. Bebeğim 5 aylık olmuş olacak. Normalde eşimle 5-5 buçuk saatte varıyoruz ama bu sefer arabada bebiş var diye eşim sigara içemeyecek diyor ki bulduğum her benzinlikte mola yerinde duracağım 😂 artık kaç saatte varırız Allah bilir 😂 önceden arabada bir yerlere giderken acıkmadıkça uyanmaz hep uyurdu artık uykusu yokken uyumuyor pusette sıkılıyor ağlıyor bakalım nasıl geçireceğiz o yolu 🥲
1bebe1kedi dilek147369 yapmak mı yapmamak mı daha iyi anlamadım. Benim bebeğim gece uyuyor bazen tüm gece uyuyor bazen 1-2 kere emmeye uyanıyor. Daha saat seçemedim eşimle kaçta yola çıksak diye ama gece uykusunda yolculuk daha kolay olmaz mı?
merkursavascisi_06 busragunesm bence o aylarda çok daha kolay canım hiç korkma. Arabada çocuklar daha çabuk uyur motor sesi yol akışı falan derken ki gündğz bile çıksanız uyku sıklığı çok nasılsa. Bence küçükken gezmesi daha kolay farkında olduğu aylarda daha çabuk sıkılıyor yolda daha zor oyalanıyor